ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέσσερις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν ελαφρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου, στην περιοχή της Πετρούπολης.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το ατύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε 60χρονη, παραβίασε πινακίδα stop και έπεσε πάνω στις δύο μηχανές.
Οι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.
Διαβάστε επίσης:
Πανελλαδικές 2023: Με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία πέφτει η αυλαία για τα ΓΕΛ
Τροχαίο ατύχημα στην Κηφισιά: Τραυματίστηκαν 6 άτομα
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το ΒΒΒ της Ελλάδας, διατήρησε σταθερές τις προοπτικές
- Coca-Cola HBC: Eurobank και Citi αποτιμούν τον ρωσικό κίνδυνο – Τα σενάρια για τη μετοχή
- Χρηματιστήριο: Το σενάριο των 2.450 μονάδες και γιατί τα blue chips βρίσκονται ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα μέχρι 11 Νοεμβρίου
- Relevent: Η εταιρεία του billionaire Στίβεν Ρος, τα δικαιώματα του Champions League και το ελληνικό deal των 300 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.