ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο βρίσκεται ένας 13χρονος ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Πετρούπολη το βράδυ της Κυριακής (15/9) κοντά σε σχολείο.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε το παιδί, που ήταν τραυματισμένο, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του.
Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στον ΑΝΤ1 πως: «ήρθαν οι πιτσιρικάδες αφού έγινε το περιστατικό να πάρουν νερό και χαρτομάντιλα. Τους λέω “τι έγινε” και τα μασάγανε, πως χτύπησε στο κάγκελο ένας φίλος τους αλλά τους ξέφυγε τι έγινε και πήρα την αστυνομία».
«Ήταν μια παρέα 12-13 χρονών. Έφτασε η αστυνομία και τους πιάσανε», σημείωσε.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.