• Top Stories

    Παπαχριστόπουλος: Δώρο η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ – Θα ψηφίσω την Συμφωνία των Πρεσπών

    • NewsRoom
    Θανάσης Παπαχριστόπουλος ΑΝΕΛ

    Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής ΑΝΕΛ


    Στην συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και προκάλεσε την οργή του Πάνου Καμμένου αναφέρθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Υποστήριξε ότι η συνάντηση δεν ήταν μυστική, έγινε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της.
    Ο κ. Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με την θέση του κόμματός του πάνω στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και επανέλαβε ότι θα την υπερψηφίζει όταν έρθει στη Βουλή. Συμπλήρωσε ότι «δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα κυβέρνηση».
    Επίσης, διευκρίνισε ότι ακόμα και αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του, λέγοντας ότι «θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».
    Ερωτηθείς αν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν έχει τεθεί επ’ ουδενί τέτοιο ζήτημα, ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ μέρος οποιαδήποτε συνδιαλλαγής, αλλά δεν ξεκαθάρισε αν τελικά θα είναι εφόσον του γίνει μια τέτοια πρόταση στις επόμενες εκλογές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλο το παρασκήνιο: Η μυστική συνάντηση που δεν έμεινε μυστική και η οργή Καμμένου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται ο εμφύλιος στους ΑΝΕΛ: Ψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών και παραδίδω την έδρα μου, λέει ο Παπαχριστόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ