ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εμμένει στη στάση του, κόντρα στην γραμμή του Πάνου Καμμένου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών και μόλις ψηφίσει θα παραδώσει την έδρα του.
Συμπλήρωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι δεν θα ρίξει «ούτε σταγόνα λάδι στο μύλο της διαπλοκής» και πρόσθεσε ότι γνωρίζει «ποιοι δίνουν αγώνα να αποφύγουν κάτι και ζητάνε από την πρώτη μέρα εκλογές».
«Δεν θα ψηφίσω ποτέ πρόταση μομφής και θα ψηφίσω πρόταση εμπιστοσύνης» ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Την άποψή μου υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών την έχω πει ευθαρσώς από την αρχή και είμαι έτοιμος να δεχθώ και τις επιπτώσεις» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι δεν έχει κανένα βουλευτικό προνόμιο, αυτοκίνητα, αστυνομικούς κ.ά. «Με συμβολαιογραφική πράξη όταν έρθει η ώρα θα δώσω τα 3.500 της βουλευτικής αποζημίωσης μου στην ‘Σχεδία’» είπε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα «μαχαίρια» Παπαχριστόπουλος – Καμμένος για τα μάτια του Φίλη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση στην ΚΟ των ΑΝΕΛ: «Καυγάς» Κατσίκη-Παπαχριστόπουλου για τη Συμφωνία των Πρεσπών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Οι δασμοί Τραμπ στη Βραζιλία ανεβάζουν τις τιμές στο χυμό πορτοκαλιού
- EE: Προειδοποίηση στην Ιταλία για τις παρεμβάσεις της στη συμφωνία εξαγοράς της Banco BPM από την UniCredit
- ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Προσπάθεια διάχυσης ευθυνών η πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Νέο σκάνδαλο για τη LVMH: Στο μικροσκόπιο ιταλικού δικαστηρίου η Loro Piana για εκμετάλλευση εργαζομένων
