ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εμμένει στη στάση του, κόντρα στην γραμμή του Πάνου Καμμένου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών και μόλις ψηφίσει θα παραδώσει την έδρα του.
Συμπλήρωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι δεν θα ρίξει «ούτε σταγόνα λάδι στο μύλο της διαπλοκής» και πρόσθεσε ότι γνωρίζει «ποιοι δίνουν αγώνα να αποφύγουν κάτι και ζητάνε από την πρώτη μέρα εκλογές».
«Δεν θα ψηφίσω ποτέ πρόταση μομφής και θα ψηφίσω πρόταση εμπιστοσύνης» ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Την άποψή μου υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών την έχω πει ευθαρσώς από την αρχή και είμαι έτοιμος να δεχθώ και τις επιπτώσεις» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι δεν έχει κανένα βουλευτικό προνόμιο, αυτοκίνητα, αστυνομικούς κ.ά. «Με συμβολαιογραφική πράξη όταν έρθει η ώρα θα δώσω τα 3.500 της βουλευτικής αποζημίωσης μου στην ‘Σχεδία’» είπε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα «μαχαίρια» Παπαχριστόπουλος – Καμμένος για τα μάτια του Φίλη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση στην ΚΟ των ΑΝΕΛ: «Καυγάς» Κατσίκη-Παπαχριστόπουλου για τη Συμφωνία των Πρεσπών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα ενημέρωση για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Παραμένει η πορτοκαλί προειδοποίηση
- 20 Χρόνια Public, 20 Χρόνια εκδηλώσεων Βιβλίου – Όλες οι εκδηλώσεις Φεβρουαρίου
- Xρηματιστήριο: Με 40 εκ. ευρώ συναλλαγές στα πρώτα 20 λεπτά!
- Βουλή: «Ενός λεπτού σιγή» για τις νεκρές εργαζόμενες στη Βιολάντα και τους νεαρούς που σκοτώθηκαν στη Ρουμανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.