• Top Stories

    Οργή των κομμάτων για τον βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη

    • NewsRoom


    Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου για την απρόσμενη επίθεση που εξαπέλυσαν στο σπίτι του Μίκη Θεωδοράκη, ομάδα αντιεξουσιαστών .

    Η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο σε ανακοίνωσή της τον βανδαλισμό στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.

    Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρε : «Υπενθυμίζουμε – για άλλη μία φορά – ότι η Κυβέρνηση είναι απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου. Οι παρακρατικές μέθοδοι, όχι μόνον αποδοκιμάζονται από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, αλλά δεν φοβίζουν και ούτε πτοούν τους πολίτες».    

    Ενώ, σε δική του ανάρτηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε χαρακτηριστικά «εντάξει δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο» και επισημαίνοντας ότι οι αντιεξουσιαστές τρέμουν το αυριανό συλλαλητήριο.

    Επίσης, ο Βασίλης Κικίλας ανέφερε ότι αύριο θα πάρουν την απάντησή τους και ότι «ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο» ό,τι κι αν κάνουν.

     


    Αντίστοιχα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε χαρακτηριστικά: “Ας μην τα κάνουμε όλα ίσωμα

    Κανείς και ειδικά ο Μίκης δεν μπορεί να κριθεί από μια και μόνο απόφαση του. Η τεράστια προσφορά του στην Ελλάδα και στην τέχνη δεν αλλάζει επειδή είπε ότι θα μετάσχει στο συλλαλητήριο. Η ιστορία του δεν μουτζουρώνεται» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter o επικεφαλής του Ποταμιού, σχολιάζοντας την επίθεση στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Συλλαλητήριο Αθήνας : Πως θα μετακινηθούν οι διαδηλωτές την Κυριακή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Δρίτσας για το συλλαλητήριο: Ο Μίκης Θεοδωράκης κάνει ιστορικό λάθος (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ