ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βολές κατά του Μίκη Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας για την θέση του σχετικά με το συλλαλητήριο της Αθήνας.
«Και ο Μίκης μίλησε για προδοσία », ανέφερε για τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη στον Σκάι ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε :«Ο Θεοδωράκης κάνει αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο ιστορικό λάθος. Προσχωρεί εν ονόματι του πατριωτισμού σε ένα συνονθύλευμα σοβινιστικών δοξασιών που μόνο κακό μπορεί να κάνουν για την προοδευτική, πατριωτική πορεία της χώρας».
Υπενθυμίζεται ότι ο Μίκης Θεοδωράκης, στο συλλαλητήριο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος, θα είναι κεντρικός ομιλητής.
Ενώ, για την στάση των ΑΝΕΛ, δήλωσε :«Υπάρχουν απόψεις που αλληθωρίζουν προς την ακροδεξιά. Αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Ο καθένας παίρνει τις ευθύνες του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο Μίκης Θεοδωράκης στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Συλλαλητήριο Αθήνας : Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το Σάββατο στο κέντρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurostat: Στασιμότητα στη βιομηχανική παραγωγή τον Ιούνιο στην ευρωζώνη – Οριακή άνοδος 0,2% στην ΕΕ
- ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 6,6 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς των δικαιούχων – Ποιοι παραγωγοί πληρώθηκαν
- SOS για την πετρελαιοκηλίδα στο Ομάν: Ξεπερνά κατά 6,5 φορές το μέγεθος του Μανχάταν, πάνω από 390 τετραγωνικά χλμ.
- Streaming στην Ελλάδα: Πρώτο με απώλειες το Netflix – Κερδίζει έδαφος το Apple TV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.