• Top Stories

    O CEO του Pokemon Go μας αποκαλύπτει τι νέο έρχεται για το παιχνίδι-φρενίτιδα


    To Pokemon Go ήρθε για να μείνει! Το πρωτότυπο και εξελιγμένο παιχνίδι της Nintendo έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλο τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα. Το  Σάββατο 23/7 πάνω από 5.000 άτομα, ηλικίας 15-25 ετών, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Συντάγματος και στο Μοναστηράκι για να κυνηγήσουν Pokemon. Το event αυτό είχε τεράστια επιτυχία και όπως έγινε γνωστό θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις.

    pokemon-go

    pokemon-go

    pokemon-go

    pokemon-go

    pokemon-go

    Οι δημιουργοί του παιχνιδιού, βλέποντας την τεράστια απήχηση που έχει στο κοινό, σκέφτονται τα επόμενα βήματά τους. Ο John Hanke, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Niantic, που βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό του, αποκάλυψε τις εκπλήξεις που θα υπάρξουν στο μέλλον.

    Προτού μοιραστεί τα μελλοντικά του σχέδια για το παιχνίδι, ο Hanke ζήτησε συγνώμη από όλους τους χρήστες για τους servers, που “πέφτουν” συνεχώς. Όπως δήλωσε οι διακομιστές τους δεν ήταν έτοιμοι για τον τόσο μεγάλο αριθμό παικτών. Οι τεχνικοί της εταιρείας κάνουν ό,τι μπορούν για να διορθώσουν τα προβλήματα, πριν προστεθούν νέες δυνατότητες στο παιχνίδι.

    pokemon-go1

    Στα άμεσα σχέδια των υπευθύνων του παιχνιδιού είναι η εμφάνιση νέων και πολύ σπάνιων Pokemon. Αυτό είναι σημαντικό βήμα, δεδομένου ότι μόνο τα 145 από τα συνολικά 151 Pokémon έχουν καταχωρηθεί από τους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Επίσης, ανακοινώθηκε πως τα Pokestops θα γίνουν PokemonCenters. Θα δοθεί, δηλαδή, η δυνατότητα στους παίκτες να μετατρέψουν την κάθε Pokestop σε PokemonCenter, όπου εκεί θα μπορούν να γιατρέψουν τα Pokemon τους, όπως γινόταν και στο πρωτότυπο video game.

    Ο Hanke ανέφερε πως το γεγονός ότι πολλοί παίκτες έχουν τερματίσει σχεδόν το παιχνίδι, καθιστά επιτακτική την ανάγκη για επιπλέον δυνατότητες και προκλήσεις. Ο Nick Johnson, που κατάγεται από το Brooklyn, έγινε ο πρώτος Αμερικάνος που έπιασε και τα 142 Pokemon, που ήταν διαθέσιμα στις ΗΠΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/ti-ki-peftoun-servers-afto-ine-mega-deal-pou-tha-ektoxefsi-pokemon-go/63183

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/gimni-apokalipsi-kolazi-epidoxi-proti-kiria-ton-ipa-melania-trump/63479

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ