ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Rihanna ρίχνεται στη μάχη κατά του Pokemon Go. Η γνωστή τραγουδίστρια απαγόρευσε σε παρευρισκόμενους στη συναυλία της να κυνηγούν Pokemon την ώρα που ερμηνεύει τα τραγούδια της. Την ώρα που ήταν στη σκηνή, λοιπόν, στο Lille της Γαλλίας, σταμάτησε το show και είπε στους θαυμαστές της πως δεν θέλει να δει κανέναν να στέλνει μηνύματα στο φίλο ή τη φίλη του ή να κυνηγάει Pokemon. “I don’t want to see you catching any Pokemons up in this b …”, είπε χαρακτηριστικά. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την επίμαχη σκηνή.
https://www.youtube.com/watch?v=KuQXVWB9VaU
Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φάνηκε, λοιπόν, η Rihanna με αυτή τη νέα μόδα, που έχει λάβει διαστάσεις φρενίτιδας, με ανθρώπους να κυνηγούν Pokemons, όλες τις ώρες της ημέρας σε οποιοδήποτε μέρος. Ωστόσο, αυτή η έντονη εκδήλωση της δυσαρέσκειας της τραγουδίστριας δεν ήταν η μοναδική. Τη Πέμπτη 21 Ιουλίου η Beyonce βρισκόταν στη Γαλλία, στα πλαίσια της περιοδείας της Formation World Tour. Εκεί ένας θαυμαστής της επιτέθηκε φραστικά σε μια κοπέλα, γιατί την ώρα της συναυλίας της, εκείνη έπαιζε στο κινητό της το παιχνίδι-μανία.


Στο παρακάτω βίντεο, που κοινοποίησε ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ακούγεται η φωνή του να λέει: “Παίζει Pokemon Go ενώ τραγουδάει η Beyonce! Κοιτάξτε που είναι! Είναι δίπλα στη σκηνή. Αυτή η σ….α ψάχνει Pokemon. Ευτυχώς δεν την είδε η Beyonce!”. Μέσα σε λίγες ώρες αυτή η ανάρτηση είχε 40.000 views και προκάλεσε πληθώρα σχολίων, με τα περισσότερα να είναι αρκετά επιθετικά.
Μπορεί το Pokemon Go, αυτή τη στιγμή, να έχει 75.000.000 χρήστες παγκοσμίως, πολλοί όμως έχουν αρχίσει να αντιδρούν στη μανία αυτή.
https://www.youtube.com/watch?v=RO9TUSLdI14
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
http://www.mononews.gr/o-michael-jordan-spai-ti-siopi-tou-ke-karfoni-tin-astinomiki-via/63753
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
http://www.mononews.gr/mikonos-remos-piladakis-psinakis-ke-doukissa-liknizonte-stous-rithmous-tou-david-guetta-picsvideo/63780
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Γιώργος Μαργώνης αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος Ευρώπης της Philip Morris International με ευθύνη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη
- Τσαγκαράκης: Οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή – Οι κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπος
- Ο Εμμανουήλ Καραλής νέος μέτοχος της εταιρείας Ελληνικά Οινοποιεία
- Χρηματιστήριο: Πού οφείλονται οι νέες πιέσεις, πάνω από 2% η πτώση στις τράπεζες







Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.