• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Θέλετε να πιάσετε όλα τα Pokemon; Ο master του παιχνιδιού σας δίνει 12 συμβουλές


    Αν θέλετε να γίνεται ειδικός στο  Pokemon Go, τότε πρέπει να μάθετε από έναν ειδικό. Η νέα μανία του παιχνιδιού αυτού έχει εξαπλωθεί πολύ γρήγορα σε όλο τον κόσμο, ακόμα και στην Ελλάδα. Την Πέμπτη, λοιπόν, ο Nick Johnson, που μένει στο Brooklyn, έγινε ο πρώτος παίκτης του παιχνιδιού αυτού που παραδέχθηκε δημόσια ότι έχει πιάσει και τα 142 μοναδικά  Pokemon, που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στην Αμερική. Χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα για τα καταφέρει, όπως για παράδειγμα προσέλαβε ένα Uber για να τον κάνει κύκλους, προκειμένου να πιάσει το τελευταίο  Pokémon που χρειαζόταν.

    Ο Johnson, γνωρίζοντας καλά τη δυσκολία του παιχνιδιού, μοιράζεται κάποιες συμβουλές με τους χρήστες του  Pokemon Go, καθώς και κάποιες από τις πιο τρελές περιπέτειές του.

    Πρώτη συμβουλή: Αγοράστε ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια. O Johnson περπατούσε περίπου 8 μίλια την ημέρα , κάθε μέρα , μετά τη δουλειά , αναζητώντας μακρινά Pokemon . Είναι καλύτερα να αντιμετωπίζεις το παιχνίδι σαν jogging παρά σαν μια αργή βόλτα.

    pokemon go

    Δεύτερη συμβουλή: Αν προσπαθείτε να εκκολάψετε τα αυγά, το περπάτημα πρέπει να γίνεται σε μια ευθεία γραμμή. Όπως εξηγεί ο Johnson , οι μετρήσεις των αποστάσεων του παιχνιδιού από τα περιοδικά check-in που κάνετε υπολογίζουν την απόσταση που έχετε διανύσει.

    pokemon go 2

    Τρίτη συμβουλή: Έτσι, αν απλά περπατάτε σε μικρούς κύκλους, το παιχνίδι δεν θα μετρήσει με ακρίβεια πόσο μακριά έχετε πάει  και θα έχετε χάσει το χρόνο και την ενέργειά σας. “Αυτό το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο”, λέει ο Τζόνσον

    pokemon go 3

    Τέταρτη συμβουλή: Αν θέλετε να ανεβαίνετε επίπεδα πιο γρήγορα, καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε στα κοινά Pokémon, όπως είναι ο Pidgey και ο Weedle. Αυτά απαιτούν μόνο 12 – 25 καραμέλες για να εξελιχθούν, ενώ τα πιο σπάνια και ισχυρά Pokémon χρειάζονται από 50 και πάνω.

    pokemon go 4

    Πέμπτη συμβουλή: Αν πρόκειται να δαπανήσετε πραγματικά χρήματα στο παιχνίδι, o Johnson πιστεύει  ότι τα εκκολαπτήρια αυγών είναι το καλύτερο μέρος για να τα επενδύσετε, αφού απαιτούνται 33 cents για να εκολλαφθούν.

    pokemon go 5

    Έκτη συμβουλή: Αλλά πάνω απ’όλα, ο Johnson υποστηρίζει ότι το κλειδί βρίσκεται στη συνεργασία με άλλους ανθρώπους. “Είναι ένα πολύ κοινωνικό παιχνίδι . Εάν δεν ξέρετε πού να βρείτε ένα συγκεκριμένο Pokemon , μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από τους άλλους εκπαιδευτές. Οι περισσότεροι θα σας βοηθήσουν.”

    pokemon go 6

    Έβδομη συμβουλή: Για παράδειγμα, ο Johnson λέει ότι πέρασε μέρες μη μπορώντας να βρει το Dratini , ένα σπάνιο Pokémon, που μοιάζει με δράκο. Αλλά μίλησε με μια τυχαία παίκτρια, η οποία του είπε ότι υπάρχει μια μυστική φωλιά Dratini στο Jersey City και μέσα σε μια μέρα ο Johnson  είχε αρκετά για να εξελιχθεί σε Dragonite.

    pokemon go 7

    Όγδοη συμβουλή: Ο Johnson χρησιμοποιούσε τις “PokemonGoNYC” κοινότητες στο Facebook για να ανταλλάσσει συμβουλές και να καθοδηγεί άλλους παίκτες.

    pokemon go 8

    Ένατη συμβουλή: Ο Johnson είναι τακτικός επισκέπτης του Grand Army Plaza Central Park, που αποτελεί Pokemon Go hotspot και  προσελκύει εκατοντάδες παίκτες. Εκεί εθεάθη και ο Justin Bieber. Μάλιστα, μερικοί από αυτούς τους παίκτες μένουν ολόκληρα βράδια εκεί.

    pokemon go 9

    Δέκατη συμβουλή: Ο Johnson στο Grand Army Plaza είχε παρατηρήσει ότι σπάνια Pokémon έχουν την τάση να εμφανίζονται κάθε τριάντα λεπτά. Έτσι, βρισκόταν εκεί κάθε φορά που άλλαζε η ώρα. Αυτή ήταν η στρατηγική του.

    pokemon go 10

    Ενδέκατη συμβουλή: Και μετά έκανε jogging σε πολλά σημεία της πόλης για να δει που έχει συγκεντρωμένα Pokémon. Κυρίως πήγαινε γύρω από το κεντρικό κατάστημα της Apple στην 5η Λεωφόρο.

    pokemon go 11

    Δωδέκατη συμβουλή: Ο Johnson λέει ότι βοηθά, επίσης, αν έχετε ένα δεύτερο τηλέφωνο που μπορείτε να δανειστείτε ενώ παίζετε. Όταν η κοπέλα του κουραζόταν περιπέτειες του παιχνιδιού και έπεφτε για ύπνο, χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της ως «ραντάρ» για να βεβαιωθεί ότι δεν θα έχανε κανένα Pokemon.

    pokemon go 12

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/pokemon-go-archi-tou-neou-mobile-gaming/62263



    ΣΧΟΛΙΑ