• Top Stories

    Το τελευταίο μήνυμα των απαγωγέων Λεμπιδάκη: Θέλουμε 70 εκατομμύρια ευρώ (video)

    Λεμπιδάκης


    Δεν έχει τέλος το θρίλερ της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη. «Θέλουμε 70 εκατομμύρια ευρώ», ήταν το τελευταίο γραπτό μήνυμα από τους απαγωγείς που έλαβε η οικογένεια του επιχειρηματία.

    Η επικοινωνία αυτή πραγματοποιήθηκε πριν από 33 ημέρες, δηλαδή 20 μέρες μετά το βίντεο που είχαν στείλει οι απαγωγείς και αποδείκνυε πως ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν ζωντανός.

    Σύμφωνα με τον Ant1, η οικογένεια απάντησε ότι δεν μπορεί να συγκεντρώσει το ποσό. Τότε, υπήρξε σύντομη διακοπή της επικοινωνίας και λίγο αργότερα ήρθε νέο μήνυμα από τους απαγωγείς, το τελευταίο που έχει μέχρι σήμερα η οικογένεια: «Εάν δεν βρείτε τα λεφτά, χάνετε εσείς, χάσαμε κι εμείς».

    Η επικοινωνία έγινε με κινητό μίας χρήσης που είναι καταχωρημένο σε ανύπαρκτο πρόσωπο ή σε αλλοδαπό και το οποίο έκλεισε και πιθανώς καταστράφηκε αμέσως μετά.

    Το νέο αυτό δεδομένο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μια ημέρα μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής της οικογένειας, με την οποία ανακοίνωσε ουσιαστικά το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς, σε μια προσπάθεια που κρίνεται ως  προσπάθεια πίεσης προς τους αγνώστους που κρατούν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη από την Πέμπτη 30 Μαρτίου, εδώ και 81 ημέρες.

    Η επιστολή της οικογένειας

    Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

    Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

    Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.

    Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

    Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα στοιχεία για την απαγωγή στην Κρήτη: 6-8 οι δράστες – Το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ στην οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Λεμπιδάκης: 100 εκατ.€ ζήτησαν οι απαγωγείς!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρίλερ για γερά νεύρα η υπόθεση Λεμπιδάκη: Έστειλαν βίντεο για να αποδείξουν ότι είναι ζωντανός



    ΣΧΟΛΙΑ