• Top Stories

    Στο Δικαστήριο οι δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου

    Μιχάλης Ζαφειρόπουλος


    Με βρισιές, ειρωνίες και διάθεση για… αστειάκια προσήχθησαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας οι δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι για την ηθική αυτουργία στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

    “Έχετε σχέση με τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου;”, ρωτήθηκαν οι 2 κατηγορούμενοι από τους δημοσιογράφους.

    “Έχουμε σχέση με το μ…. της μ…. σας”, απάντησε ο ένας, που επισφράγισε τις αβρότητες του στέλνοντας… φιλάκια στους εικονολήπτες.

    Οι 2 Αλβανοί προσήχθησαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να δικαστούν ως φυσικοί αυτουργοί της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου.

    Σε αυτή την υπόθεση ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας δικάζεται ο φυλακισμένος επιχειρηματίας Άρης Φλώρος, καταδικασμένος πρωτόδικα σε κάθειρξη 21 ετών για την μεγάλη υπεξαίρεση της Energa-Hellas Power.

    Η μη εμφάνιση του τελευταίου στο δικαστήριο , προκάλεσε την αντίδραση της έδρας που ζήτησε να γίνει άμεσα η μεταγωγή του από το ψυχιατρείο Κορυδαλλού όπου κρατείται.
    Νωρίτερα, ο συνήγορός του Ηλίας Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει αναβολή της δίκης, υποστηρίζοντας ότι η κλήση του κατηγορουμένου δεν έγινε με νόμιμο τρόπο. Το αίτημα απορρίφθηκε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι διάλογοι σοκ του εγκεφάλου με τους εκτελεστές Ζαφειρόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς φτάσαμε από τον εκβιασμό του Αρ. Φλώρου στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε τον -Αλβανικής καταγωγής- δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ