• Top Stories

    Σοκ στην Κρήτη: 26χρονη σκότωσε 35χρονο με μαχαιριές

    • NewsRoom
    Κρήτη

    (φωτογραφία αρχείου)


    Άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Κρήτη, όταν μία 26χρονη γυναίκα μαχαίρωσε θανατηφόρα έναν 35χρονο άνδρα στον θώρακα.

    Το αιματηρό περιστατικό, διαδραματίστηκε στην περιοχή του Ξεροποτάμου στο Ηράκλειο Κρήτης. Η λογομαχία μεταξύ της νεαρής και του άνδρα, ο οποίος ήταν αλβανικής καταγωγής, οδήγησε στο έγκλημα.

    Η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών βρισκόταν σε κρίση και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει όποιον έβρισκε μπροστά της, σύμφωνα με το cretapost.gr.

    Ο 35χρονος την πλησίασε για να την επιπλήξει και να της ζητήσει να σταματήσει την φασαρία, όταν εκείνη, χωρίς δεύτερη σκέψη, άρπαξε ένα μαχαίρι και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα του. Ο άτυχος άντρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

    Άμεσα περίοικοι που άκουσαν τον καβγά, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο 35χρονο στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τον ίδιο, ενώ αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο σημείο, συνέλαβαν την 26χρονη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξανά στους δρόμους οι υπερασπιστές της ανεξαρτησίας στην Καταλονία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος χρόνου: Επιστρέφει σήμερα στο κελί του ο Δημήτρης Κουφοντίνας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θεσσαλονίκη: 59χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανιψιά του (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ