Κοινωνία

Θρίλερ στην Αυστραλία: 26χρονη Κύπρια βρέθηκε νεκρή, γεμάτη μώλωπες σε πάρκο

  • NewsRoom


Σοκαρισμένη είναι τόσο η Κύπρος, όσο και η Αυστραλία από την άγρια δολοφονία της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα, που βρέθηκε νεκρή, ημίγυμνη, γεμάτη αίματα και μώλωπες σε πάρκο της πόλης Brisbane της Αυστραλίας.

Το άψυχο σώμα της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα εντοπίστηκε εχθές από δημοτικούς υπαλλήλους που καθάριζαν το πάρκο, με την Αστυνομία της Αυστραλίας να προσπαθεί να συνθέσει το παζλ της άγριας δολοφονίας. Η 26χρονη εντοπίστηκε δίπλα από γραμμές του τρένου.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, πολλά στοιχεία δείχνουν ανθρωποκτονία, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως η σορός της κοπέλας εντοπίστηκε μέσα σε θάμνους.

Η Ιόλη Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοκύπρια και ο πατέρας της Αυστραλός. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και οι συγγενείς της ζούνε στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό αξιωματούχο, Tim Trezise, στο κορμί της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκαν αρκετοί μώλωπες, ενώ κάποια από τα ρούχα της αφαιρέθηκαν. Οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους που η νεαρή βρισκόταν στο πάρκο, ενώ 24 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, η 26χρονη βρισκόταν στο Spring Hill. «Η κοπέλα δολοφονήθηκε στον τόπο που εντοπίστηκε. Παραμένει μυστήριο τι έγινε στην Ιόλη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά», σημείωσε ο Trezise.

 


ΣΧΟΛΙΑ