• Top Stories

    Προφυλακιστέος ο 29χρονος για τους τρομοφακέλους σε Παπαδήμο-Ευρωπαίους αξιωματούχους


    Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου. Μετά την πολύωρη απολογία του στον εφέτη ειδικό ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την αποστολή τρομοδεματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκα Παπαδημο καθώς και εκείνων που είχαν βρεθεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι..

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριό του, ο νεαρός ήθελε να σκοτώσει τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και το γεγονός ότι απέτυχε οφειλεται στο λανθασμένο υπολογισμό της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε αλλά και στην έγκαιρη μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο.

    Ο νεαρός κατηγορείται ότι εντάχθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2016 και έκτοτε συμμετέχει ως μέλος στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

    Σύμφωνα με πληροφορίες στο κατηγορητήριο του αποδίδεται επίσης η κατασκευή και η αποστολή οκτώ παγιδευμένων δεμάτων που εντοπίστηκαν το Μάρτιο του 2017 στο Κέντρο Διαλογής στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου.

    Την Παρασκευή ο 29χρονος θα απολογηθεί σε Τακτικό Ανακριτή για τον οπλισμό , τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά τη σύλληψη του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ταυτοποιήθηκε το DNA του 29χρονου – Σε ποιους εκρηκτικούς μηχανισμούς εντοπίσθηκε
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη έλαβε ο 29χρονος
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόλα Ρούπα: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον 29χρονο Γιατζόγλου



    ΣΧΟΛΙΑ