ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη ζωή του έχασε 29χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, η οποία συγκρούστηκε με φορτηγό με ρυμουλκούμενο που οδηγούσε 54χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας. Το περιστατικό έγινε στις 9 το πρωί στη συμβολή των οδών Λαέρτου και Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, την ώρα που άλλα τρία άτομα έδιναν οδηγίες στον 54χρονο για τους ελιγμούς του οχήματος.
Αρχικά ο 29χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου το μεσημέρι κατέληξε.
Συνελήφθησαν ο οδηγός και τα τρία άτομα που τον καθοδηγούσαν, δύο Έλληνες και ένας υπήκοος Αλβανίας. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε επίσης:
Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
Τα τεράστια ποσά που μοίρασαν FIFA και DAZN για το πρώτο Μουντιάλ Συλλόγων στην ιστορία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βανς: Οι συνομιλίες στην Ελβετία μπορούν να αλλάξουν μόνιμα τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή
- Το πετρέλαιο συνεχίζει να ρέει μέσω των Στενών του Ορμούζ, παρά τον ισχυρισμό του Ιράν ότι τα έχει κλείσει
- Αναχώρησε από τη Ραφήνα το «Hyperspeed Jet 4»
- Σύρος: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Αμπέλα – Σε επιφυλακή οι πυροσβέστες λόγω των ισχυρών ανέμων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.