• Top Stories

    Ένας Έλληνας ανάμεσα στους τραυματίες στην επίθεση στο Μπόροου Μάρκετ στο Λονδίνο (video)

    • NewsRoom


    Οι εικόνες από τις στιγμές χάους που επικράτησαν λίγα λεπτά μετά την διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, η οποία άφησε επτά νεκρούς και 48 τραυματίες, συνεχίζουν να συγκλονίζουν.

    Σε ένα από τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, από την επίθεση στην αγορά του Μπόροου, καταγράφει τον τρόμο και το χάος που επικράτησε λίγο μετά την εισβολή των τρομοκρατών, οι οποίοι μαχαίρωσαν αρκετούς από τους θαμώνες μιας παμπ.

    Ένας άνδρας είναι πεσμένος στο πάτωμα, με αίματα στα χέρια του και στο παντελόνι του. Δίπλα του, ένας άνδρας, προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία. Μια γυναίκα, σε πανικό, άνθρωποι που έχουν κρυφτεί πίσω από το μπαρ και ένας άνδρας που φωνάζει σε όλους να ανέβουν στον επάνω όροφο και ζητά να δοθεί προτεραιότητα στις γυναίκες.

    Περίπου στο 26ο δευτερόλεπτο του video ακούγεται ένας Έλληνας να λέει: «Έχει αστυνομία κοντά, κάποιος με χτύπησε κι έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».

    Δείτε το σοκαριστικό video

    https://youtu.be/_BTzYXkM-MM
    Ανάμεσα στους θαμώνες της παμπ που έζησαν τον τρόμο, δυο νεαρά παιδιά ο Τζέιμι και η Έμμα, που αναγκάστηκαν να κρυφτούν στην κουζίνα του εστιατορίου όταν οι δράστες μπήκαν κι άρχισαν να μαχαιρώνουν κόσμο στο στομάχι και το πρόσωπο. «Ακούσαμε δυνατούς θορύβους και κρυφτήκαμε κάτω από ένα τραπέζι», είπε ο Τζέιμι, ενώ η τρομαγμένη Έμμα αποκάλυψε πως είδε τους τρομοκράτες να μαχαιρώνουν ανθρώπους στο πρόσωπο και το στομάχι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λονδίνο: Σε συλλήψεις 12 υπόπτων έχουν προχωρήσει οι Αρχές – Αυστηρότερη απάντηση στον τρόμο ζητάει η Μέι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας: «Είμαστε στο πλευρό του βρετανικού λαού»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Να κάνουμε τα πάντα για να τελειώνουμε με την τρομοκρατία»



    ΣΧΟΛΙΑ