• Top Stories

    Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Το τηλεφώνημα του ενός λεπτού θα ξεσκεπάσει τους δολοφόνους

    • NewsRoom


    Τους δράστες, που βρίσκονται πίσω από την αποτρόπαια εκτέλεση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αναζητούν οι Αρχές, εξετάζοντας με ιδιαίτερη προσοχή το τηλεφώνημα του ενός λεπτού που πραγματοποίησε ο δολοφόνος όταν κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον δικηγόρο, βγήκε από την αίθουσα συσκέψεων.

    Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο δράστης βγήκε και επικοινώνησε με τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή της εκτέλεσης, προκειμένου να λάβει οδηγίες καθώς η «δουλειά» φαίνεται πως είχε στραβώσει.

    Οι αναλυτές της Ασφάλειας επιχειρούν να εντοπίσουν το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής, πιστεύοντας πως έτσι θα λύσουν το μυστήριο, καθώς θα έχουν εντοπίσει τον ηθικό αυτουργό, που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου.

    Οι αστυνομικοί όταν ο βοηθός του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τους είπε ότι ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς «πελάτες» βγήκε για περίπου ενάμισι με δύο λεπτά έξω από την αίθουσα συσκέψεων ερεύνησαν και το ενδεχόμενο να συναντήθηκε με κάποιον όμως αυτή η εκδοχή στην πορεία απορρίφθηκε και κατέληξαν στο ενδεχόμενο ο αλλοδαπός να πήγε σε διπλανή αίθουσα και να κάλεσε το «αφεντικό» του για να λάβει οδηγίες για τις επόμενες κινήσεις του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται εικόνες των δολοφόνων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θλίψη και οργή στο «τελευταίο» αντίο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ