• Top Stories

    Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Το κλειδί της υπόθεσης βρίσκεται στο 5λεπτο μήνυμα των δραστών

    • NewsRoom


    Κοντά στον εντοπισμό των δραστών και του κινήτρου τους για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές. Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως οι δυο δολοφόνοι είχαν ως απώτερο σκοπό τον εκφοβισμό του δικηγόρου και όχι την εκτέλεσή του.

    Οι δράστες αποκάλυψαν την «ταυτότητά» τους μόλις το τελευταίο πεντάλεπτο της παραμονής τους στο γραφείο του ποινικολόγου, αφού τότε ουσιαστικά εξέφρασαν τον πραγματικό σκοπό της παρουσίας τους, που ήταν ο εκφοβισμός.

    Προς το παρόν, η Ασφάλεια ερευνά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που έχει, ενώ πιστεύεται πως το μυστικό κρύβεται σε κάποια υπόθεση που χειριζόταν ο Ζαφειρόπουλος και στην πορεία κάτι δεν πήγε καλά.

    Επίσης, έχει αποσαφηνιστεί ότι οι δύο αλλοδαποί χρησιμοποίησαν το όνομα πρωταγωνιστή της υπόθεσης Energa για να πείσουν τον Ζαφειρόπουλο να τους συναντήσει, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει οποιοσδήποτε συσχετισμός του συγκεκριμένου προσώπου που επικαλέστηκαν ή της υπόθεσης του με το ραντεβού που κατέληξε σε άγρια δολοφονία.

    Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είναι κοντά στην ταυτοποίηση των δολοφόνων όμως απέχουν από τον ηθικό αυτουργό της υπόθεσης, τον άνθρωπο που εκτιμούν ότι μέσα από τη φυλακή έδωσε την εντολή της επίθεσης.

    Ο 32χρονος συνεργάτης του δικηγόρου μοναδικός αυτόπτης αναμένεται να βρεθεί και πάλι στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει μία ακόμα κατάθεση στους αξιωματικούς της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής καθώς αυτό στο οποίο θα επιμείνουν είναι στις λεπτομέρειες για το τι ειπώθηκε λίγο πριν ο ίδιος αποχωρήσει από την αίθουσα συσκέψεων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θλίψη και οργή στο «τελευταίο» αντίο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, που δολοφονήθηκε άνανδρα στο γραφείο του

     



    ΣΧΟΛΙΑ