ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από την προσεχή Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου θα αρχίσει σταδιακά το κλείσιμο των πυλών ελέγχου εισιτηρίου στους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου.
Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ στο πλαίσιο εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, έως τις 20 Δεκεμβρίου θα έχουν κλείσει οι πύλες σε όλους τους σταθμούς.
Από μεθαύριο, 16 Νοεμβρίου, παύει οριστικά η έκδοση των παλαιών χάρτινων εισιτηρίων και η πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς θα γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών θα μπορούν να επικυρώνουν τα εισιτήριά τους και στο δίκτυο του προαστιακού σιδηροδρόμου.
Για τις ειδικές κατηγορίες πολιτών που δεν έχουν λάβει ακόμα προσωποποιημένες κάρτες, όπως άνεργοι και άτομα με ειδικές ανάγκες, θα υπάρχουν εργαζόμενοι στις πύλες οι οποίοι θα τους εξυπηρετούν.
Όπως επίσης ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, έως τώρα έχουν εκδοθεί περισσότερες από 320.000 προσωποποιημένες κάρτες απεριορίστων διαδρομών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνελήφθη 39χρονος για συμμετοχή στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΡ: Πρόσω ολοταχώς για τις τηλεοπτικές άδειες – Εγκρίθηκε η προκήρυξη της διαδικασίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστηρίζει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι καναλάρχης!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Trust Ανδρομέδα: Στα 12,9 εκατ. ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο μετά την αύξηση μέσω επανεπένδυσης μερίσματος
- Φον ντερ Λάιεν για παραίτηση Στάρμερ: Η Ευρώπη και η Ουκρανία είναι ασφαλέστερες χάρη σε εσένα, ευχαριστώ
- Allwyn: Αγόρασε μετοχές αξίας 6,74 εκατ. ευρώ
- Motor Oil: Εγκρίθηκε η επαναγορά έως 5 εκατ. ίδιων μετοχών με ανώτατη τιμή τα 45 ευρώ/μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.