ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τη δήλωση Σκουρλέτη, που ζήτησε διαλεύκανση της υπόθεσης Πετσίτη, λέγοντας ότι όλα είναι υπό διερεύνηση, από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά τον κ. Τζανακόπουλο που κράτησε αποστάσεις για τις σκοτεινές σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Μανώλη Πετσίτη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ζητεί πια δημόσια τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης.
» Το ερώτημα παραμένει και θα το θέτουμε μέχρι να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες και τα παράνομα χρήματα που του έστελνε από την Κύπρο ο Αρτεμίου;».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκουρλέτης για Πετσίτη: Να δοθούν απαντήσεις, όλα είναι υπό διερεύνηση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την Τετάρτη στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής η Άννα Ζαΐρη – Πότε θα κληθεί ο Πετσίτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Σχέδιο για υποχρεωτικές μειώσεις στην κατανάλωση ρεύματος σε περίπτωση κρίσης
- Πετρέλαιο: Κάτω από τα 99 δολάρια το Brent, καθώς επανεκκινεί ο αγωγός Ανατολής–Δύσης
- Μακρόν στον ΟΗΕ: Απαράδεκτο «να παρακολουθούμε ενα θέαμα που μας ντροπιάζει» στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη
- Ουγγαρία: Οι εισαγγελείς ζητούν την άρση ασυλίας του πρωθυπουργού Μάγιαρ για «κλοπή» κινητού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.