• Top Stories

    Μύκονος: Στον εισαγγελέα ο επιχειρηματίας που πουλούσε παράνομα καφτάνια


    Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Σύρου στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας προκειμένου να απολογηθεί ο επιχειρηματίας και πρώην στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από τις αστυνομικές Αρχές της Μυκόνου να πουλάει καφτάνια παράνομα στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία της Ψαρρού.

    Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης, μπροστά στην είσοδο του πιο γνωστού Beach bar του νησιού, Nammos, συνελήφθη ο Β.Ζ, γνωστός επιχειρηματίας και πρώην στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, καθώς πουλούσε καφτάνια. Έχοντας κοντά του και μια νεαρή κοπέλα ως πωλήτρια, ο συγκεκριμένος άνδρας, γνωστός στους κατοίκους του νησιού, με μια ντουντούκα ανά χείρας διαφήμιζε τα καφτάνια του και καλούσε τον κόσμο να ψωνίσει.

    Στις φωτογραφίες  φαίνεται η «δράση» του επιχειρηματία καθώς και η στιγμή που τον πλησιάζουν οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν:

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, αφού τον είχαν καταγγείλει κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Από την άλλη πλευρά, η κόρη του, Ο.Ζ, είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και μάλιστα διατηρεί στο νησί των Ανέμων κοσμηματοπωλείο , όπου πουλά τις δικές της δημιουργίες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μύκονος: Αυτή είναι η βίλα του επιχειρηματία που συνελήφθη γιατί πουλούσε (παράνομα) καφτάνια και τη νοικιάζει 6.450 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος-Nammos: Ο επικός διάλογος τραπεζίτη και σερβιτόρου- Γιατί ένα κιλό κρέας κοστίζει 1.500 ευρώ;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μύκονος: Τους ζήτησαν 7 ευρώ για μια φέτα ψωμί! (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ