• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Μύκονος: Τους ζήτησαν 7 ευρώ για μια φέτα ψωμί! (pic)

    Η Αlessandra Ambrosio στη Μύκονο


    Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε «φουσκωμένες» αποδείξεις τουριστών μετά από ένα γεύμα τους σε ελληνικό νησί, αλλά αυτή τη φορά πλήρωσαν «χρυσό» μέχρι και το ψωμί.

    Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Ελλήνων έκανε διακοπές στην Μύκονο και πήγε να φάει σε ένα τοπικό εστιατόριο. Όταν ζήτησαν το λογαριασμό όμως, για το λιτό γεύμα που μόλις είχαν απολαύσει, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

    Το ζευγάρι αποχώρησε από το ρεστοράν σχεδόν νηστικό, αν και ο τελικός λογαριασμός έφτασε τα 122 ευρώ, μόνο για μια μερίδα μύδια, μια σαλάτα και ένα μπουκάλι κρασί.

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ

    Όπως βλέπουμε από την απόδειξη τους, πλήρωσαν 48 ευρώ για ένα μπουκάλι λευκό κρασί γνωστής μάρκας, το οποίο στα περισσότερα σημεία στην υπόλοιπη χώρα στοιχίζει περίπου τα μισά.

    Έδωσαν 16 ευρώ για μια πράσινη σαλάτα και 14 ευρώ για μια μερίδα μύδια αχνιστά. Το χειρότερο όλων όμως, ήταν τα 28 ευρώ που έδωσαν για τέσσερις φέτες ψωμί, δηλαδή 7 ευρώ για κάθε φέτα!

    Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα είχε προκαλέσει εντύπωση η καταγγελία ενός ζευγαριού τουριστών στα social media, το οποίο ανέφερε ότι γνωστό εστιατόριο στη Μύκονο τούς χρέωσε 20 ευρώ για δύο τηγανιτά αυγά!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μύκονος: Εκεί όπου τα beach bar κάνουν «χρυσούς» τζίρους χάρη στους Σαουδάραβες πελάτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Πετρελαιοκηλίδα αγνώστου προελεύσεως ρυπαίνει παραλία του νησιού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μύκονος, το νησί της αυθαιρεσίας: Πρόστιμα 1,6 εκατ. ευρώ σε 4 ημέρες – Απτόητοι οι ιδιοκτήτες



    ΣΧΟΛΙΑ