• LIFE&STYLE

    Μύκονος: Αυτή είναι η βίλα του επιχειρηματία που συνελήφθη γιατί πουλούσε (παράνομα) καφτάνια και τη νοικιάζει 6.450 ευρώ


    Η Μύκονος δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Σχεδόν καθημερινά είναι τα απίστευτα περιστατικά που διαδραματίζονται στο νησί των Ανέμων τους καλοκαιρινούς μήνες. Το απόγευμα της Πέμπτης, μπροστά στην είσοδο του πιο γνωστού Beach bar του νησιού, Nammos, συνελήφθη ο Β.Ζ, γνωστός επιχειρηματίας και πρώην στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, καθώς πουλούσε καφτάνια. Έχοντας κοντά του και μια νεαρή κοπέλα ως πωλήτρια, ο συγκεκριμένος άνδρας, γνωστός στους κατοίκους του νησιού, με μια ντουντούκα ανά χείρας διαφήμιζε τα καφτάνια του και καλούσε τον κόσμο να ψωνίσει.

    Όπως ήταν φυσικό,  οι περίοικοι ενοχλήθηκαν από τις φωνές και τη φασαρία που είχε δημιουργηθεί και έτσι κάλεσαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα ο γνωστός επιχειρηματίας να συλληφθεί και  να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου, ενώ σήμερα επρόκειτο  να μεταφερθεί στο τμήμα της Σύρου, όπου θα κριθεί και η τύχη του.

    Στις φωτογραφίες  φαίνεται η «δράση» του επιχειρηματία καθώς και η στιγμή που τον πλησιάζουν οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν:

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, αφού τον είχαν καταγγείλει κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Από την άλλη πλευρά, η κόρη του, Ο.Ζ, είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και μάλιστα διατηρεί στο νησί των Ανέμων κοσμηματοπωλείο , όπου πουλά τις δικές της δημιουργίες.

    To ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της υπόθεσης είναι πως ο επιχειρηματίας αυτός την ίδια στιγμή, που πουλάει καφτάνια στα σοκάκια της Μυκόνου, ως πλανόδιος πωλητής, νοικιάζει την υπερπολυτελή του βίλα, έναντι του ποσού των 6.450 για τρία βράδια την περίοδο του Ιουλίου.

    Όπως γίνεται αντιληπτό και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Villa Lov Nammos, διαθέτει όλα τα κομφόρ: μεγάλη πισίνα με θαλασσινό νερό, άλλες 2 ιδιωτικές πισίνες, χώρο μπάρμπεκιου, υπόγειο γκαράζ, ακόμα και παρεκκλήσι.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μύκονος-Nammos: Ο επικός διάλογος τραπεζίτη και σερβιτόρου- Γιατί ένα κιλό κρέας κοστίζει 1.500 ευρώ;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Από βίλα της απόλυτης χλιδής σε βίλα… φάντασμα η κατοικία του Μιχάλη Ασλάνη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μύκονος: Εκεί όπου τα beach bar κάνουν «χρυσούς» τζίρους χάρη στους Σαουδάραβες πελάτες

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Τους ζήτησαν 7 ευρώ για μια φέτα ψωμί! (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ