• Κοινωνία

    Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη των δύο Πακιστανών – Τι υποστηρίζουν

    Νέο Ηράκλειο: Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια από ακροδεξιούς-Ψάχνουν για εγκληματική οργάνωση


    Πρώτα έγινε και στο τέλος… αναβλήθηκε η δίκη των δύο Πακιστανών που κατηγορούνται για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος της 26χρονης λουόμενης, στην Αγία Μαρίνα.

    Η κοπέλα δέχθηκε επίθεση από ομάδα Πακιστανών και αφού της αφαίρεσαν τη μπλούζα, ανέβασαν στο διαδίκτυο τις εικόνες που βιντεοσκόπησαν.

    Το Τριμελές Αυτόφωρο ανέβαλε τη δίκη για τις 22 Ιουνίου, κρίνοντας ότι είναι απαραίτητη η κλήση και η κατάθεση της 26χρονης.

    Πριν από την αναβολή η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κανονικά.

    Στην απολογία του ο πρώτος κατηγορούμενος υποστήριξε: «Εμείς κάναμε μπάνιο. Ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτεθήκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε».

    Ο δεύτερος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμασταν στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου, δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

    Η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση των δύο κατηγορουμένων.

    Διαβάστε επίσης:

    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 75χρονος που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του στην Αγία Βαρβάρα

    Πλιώτας προς Χρυσοχοΐδη: «Αξιοποιήστε τους εισαγγελείς ειδικών καθηκόντων για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος»



    ΣΧΟΛΙΑ