• Top Stories

    Υπό άκρα μυστικότητα ο Κουφοντίνας μεταφέρθηκε από τις φυλακές Βόλου στο νοσοκομείο

    • NewsRoom


    Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, που έγινε την Τετάρτη υπό άκρα μυστικότητα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

    Σύμφωνα με το taxydromos.gr, κινητοποιήθηκαν περισσότεροι από 20 αστυνομικοί και άνδρες της ΔΙΑΣ, με περιπολικά και μηχανές, καθώς και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι ακροβολίστηκαν σε κάθε γωνιά των εισόδων του Νοσοκομείου Βόλου.

    Η μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα έγινε προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, χωρίς να διευκρινιστεί αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας ή αν επρόκειτο για εξέταση ρουτίνας.

    Καθ’ όλη την παραμονή του Δημήτρη Κουφοντίνα στο υπόγειο του Νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο εξετάζονται οι φυλακισμένοι, οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν επί ποδός.

    Τον περασμένο Ιούνιο, όταν ακόμη βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού, το μέλος της «17Ν» είχε μεταφερθεί στο κρατικό νοσοκομείο για λόγους υγείας, αφού είχε ξεκινήσει απεργία πείνας, καθώς είχε καταθέσει το τρίτο αίτημα για χορήγηση άδειας από τις φυλακές και δεν είχε γίνει δεκτό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και νέα άδεια στον Κουφοντίνα από τις Φυλακές του Βόλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντονής υπέρ μεταγωγής Κουφοντίνα: Στον Κορυδαλλό πρέπει να κρατούνται μόνο υπόδικοι



    ΣΧΟΛΙΑ