ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη του 4ημερη άδεια πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας από τις αγροτικές φυλακές του Βόλου.
Μετά από 4 διήμερες αδειες που ελαβε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, στον καταδικασθέντα σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη “Λουκά” της «17Ν» χορηγήθηκε από το συμβούλιο των αγροτικών φυλακών μία ακόμα μεγαλύτερη σε διάρκεια αδεια: 4 ημέρες και επιπλέον 2 ημέρες για τα οδοιπορικά της μετάβασης του στην Αθήνα και της επιστροφής του στις φυλακές.
Η πέμπτη στη σειρά αδεια δόθηκε ακριβώς δυο μήνες μετά την προηγούμενη με το σκεπτικό ότι ο Κουφοντίνας πληρεί τις προύποθέσεις του νομου (επαγγελματικής αποκατάστασης και οικογενειακής επανασύνδεσης) και λόγω της καλής χρήσης των προηγούμενων αδειών του.
Σήμερα το πρωί ο Κουφοντίνας βγήκε από τη φυλακή όπου καλείται να επιστρέψει την Παρασκευή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλλαγή ώρας… με μολότοφ στο Πολυτεχνείο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντόρα Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση πνίγεται στα ψέματα και στα σενάρια συνωμοσίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: BBC: Νεκρός ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ από την συντριβή ελικοπτέρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O «γκουρού» Γκρίνμπεργκ στην Αθήνα, πότε θα γίνει ανασχηματισμός, τι θα κάνει ο Γεραπετρίτης στη Λιβύη και τι έρχεται για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πώς αμείβονται υπερωρίες και υπερεργασία: Ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος εξηγεί
- Βίλα Κουτσολιούτσων στις Σπέτσες: Αντιμέτωποι με πιθανό πλειστηριασμό μετά τη δικαστική ήττα για δάνειο άνω των 35 εκατ.
- Ποιες ελληνικές εταιρείες θα κάνουν business με το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα 25 δις
