• Top Stories

    Ιδού το ερώτημα: Πως θα μας πάει μπροστά η ΝΔ με τόσους κρατιστές που έχει;

    Άγης Βερούτης

    Άγης Βερούτης. Αρθρογράφος και Μηχανικός


    Για την ΝΔ θέτει 2 βασικά ερωτήματα ένας φίλος: 1. Πως θα μας πάει μπροστά ένα κόμμα που ακόμη και σήμερα περιέχει αρκετούς κρατιστές; 2. Πως ακριβώς θα ενεργήσει για να επανεκκινήσει την οικονομια και να μας βγαλει από την κρίση ο Κυριάκος;

    Απαντήσεις:

    1. Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να καταλάβετε πως δουλεύει μια πολιτική παράταξη.
    Η ΝΔ δεν είναι κόμμα.
    Είναι παράταξη.
    Εμπεριέχει τάσεις, όπως: λαϊκη δεξιά, κεντροδεξιά, φιλελεύθερους, συντηρητικούς, κλπ.

    Κάθε μια τάση αυξάνει την επιρροή της ή την μειώνει, ανάλογα με τις επιθυμίες του εκλογικού σώματος.
    Σε σταυρούς.

    Αν το εκλογικό σώμα ψηφίσει κυρίως κρατιστές, τότε αυτή είναι η κυρίαρχη τάση ανεξαρτήτως αρχηγού, και ο αρχηγός πρέπει να προσαρμοστεί αναλόγως στο τί είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν στη Βουλή οι εκλεγμένοι βουλευτές του.

    Δια ταύτα: αν ψηφιστούν περισσότεροι λαϊκοδεξιοί παρά οτιδήποτε άλλο, τότε η παράταξη της ΝΔ είναι λαϊκοδεξιά. Αν ψηφιστούν περισσότεροι φιλελεύθεροι τότε, και εφόσον ο αρχηγός ειναι και αυτός φιλελεύθερος κεντροδεξιός, θα ακολουθήσει φιλελεύθερες πολιτικές οικονομικές και κοινωνικές.

    Αποφασίζει ο ψηφοφόρος!

    2. Αν ο λαός δώσει στον Χί Στυλιανίδη 30.000 σταυρούς και στον Χί Βερούτη 4.494 σταυρούς, αλλά εσείς περιμένετε να εφαρμοστεί στιβαρό και ξεκάθαρα φιλελεύθερο πρόγραμμα από τη ΝΔ, το οποίον πρώτα πρέπει να ψηφιστεί απο Στυλιανίδηδες, τότε είστε ψυχοπαθείς.

    Ανάλογα με τα πρόσωπα που θα ψηφίσει το εκλογικό σώμα, θα καθοριστεί ποια τάση είναι κυρίαρχη και κατά συνέπεια θα προσαρμοστεί οποιοδήποτε πρόγραμμα στις ανοχές της κυρίαρχης τάσης.

    Αντίστοιχα θα υπουργοποιηθούν αναλόγως με την εκλογική τους ισχύ εκείνοι που θα επιλέξουν οι ψηφοφόροι με την ψήφο τους.

    Δια ταύτα: τα πρόσωπα είναι κλειδί.

    Επειδή ψήφισες Κυριάκο πρόεδρο της ΝΔ δεν σημαίνει πως μπορείς να τον αφήσεις χωρίς ανάλογα στελέχη με την ψήφο σου, και να περιμένεις και θαύματα.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ!

    Υπάρχει κόπος, προγραμματισμός, προσπάθεια, ιδεολογική αφετηρία, ικανότητα, εμπειρία, ομαδικότητα, και σημασία στο αποτέλεσμα.

    Οποίος περιμένει θαύματα να ψηφίσει κληρικούς!

    Ο Αγης Βερούτης είναι μηχανολόγος 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/fotografiko-almpoum-tis-sigklonistikis-nikis-tou-usain-bolt/67447

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/se-aftes-tis-chores-tha-metaferthoun-epichirisis-tis-vretanias-meta-brexit/67438



    ΣΧΟΛΙΑ