• Άρθρα

    Άγης Βερούτης: Παραμύθια εναντίον θέσεων εργασίας

    • Άγης Βερούτης

    Άγης Βερούτης. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία


    Χαμός στις ανακοινώσεις του Μαξίμου και στα κοινωνικά δίκτυα, ότι δήθεν ο Μητσοτάκης θα βάλει τον εργαζόμενο να δουλεύει 7 ημέρες την βδομάδα!

    Παραμύθια!

    Μια επιχείρηση όταν δουλεύει για 7 ημέρες τη βδομάδα αντί για 5 ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) μπορεί να συντηρήσει ως και 40% περισσότερες θέσεις εργασίας πενθήμερων εργαζομένων. Αυτό σημαίνει δραστική μείωση της ανεργίας μέσω απελευθέρωσης των ωραρίων των ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και όχι δημιουργία εργάσιμης εβδομάδας 24/7 για κάποιον μεμονωμένο εργαζόμενο!

    Αυτή ήταν και η ουσία αυτού που είπε ο Μητσοτάκης, αλλά η μονταζιέρα του Μαξίμου έσπευσε να βγάλει πως δήθεν ο Κυριάκος εννοούσε να δουλεύουν οι εργαζόμενοι ασταμάτητα. Λες και το επιτρέπει ο νόμος! Λες και δεν λειτουργούν ήδη 7ήμερο ένα σωρό επιχειρήσεις με πενθήμερους εργαζόμενους, όπως τα ξενοδοχεία, τα αεροδρόμια, οι ταβέρνες, τα σινεμά, τα σουβλατζίδικα, τα περίπτερα, τα νοσοκομεία, τα ζαχαροπλαστεία, οι καφετέριες, τα μπιτς μπαρ, οι εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μοτοσακό, τα ταξί και ένα σωρό άλλοι!! Το κακό δεν είναι ότι τα είπε αυτά το ΣΥΡΙΖΑ, που έχει άλλωστε κάθε συμφέρον να είναι όσοι το δυνατόν περισσότεροι πολίτες εξαρτώμενοι από τα επιδοματάκια που τους δίνει εμποδίζοντας την δημιουργία πρόσθετων θέσεων εργασίας. Το κακό είναι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πίστεψαν τις μούφες που έβγαλε το ΣΥΡΙΖΑ από τη μονταζιέρα του. Πολλοί είναι οι Έλληνες που δυστυχώς έχουν ιδρυματοποιηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουν από το κράτος να τους σώσει από την φτώχεια, το ίδιο το κράτος τους έριξε στη φτώχεια!

    Πολλοί είναι οι Έλληνες που δυστυχώς έχουν συνηθίσει την οικονομική ανελευθερία τού να απαγορεύει το κράτος στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν πρόσθετες θέσεις εργασίας!

    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι επί των 4,5 ετών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα κατρακύλησε στους δείκτες οικονομικής ελευθερίας σε τριψήφια θέση, ανάμεσα σε χώρες του τρίτου κόσμου.

    Δεν είναι τυχαίο ότι οι ξένοι επενδυτές αποφεύγουν την Ελλάδα πλήρως, βλέποντας ότι επί Τσίπρα έχει στηθεί ένα δίχτυ δολιοφθοράς της επιχειρηματικότητας για να χάσουν τα λεφτά της επένδυσής τους όποιοι κάνουν το λάθος να επενδύσουν στην χώρα. Ρωτήστε όποιον ξένο υποψήφιο επενδυτή θέλετε και θα πάρετε την απάντηση: «να φύγει πρώτα ο Τσίπρας και βλέπουμε…»

    Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι άνθρωποι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – Μεγαλοοικονόμου – Παπακώστα, βλέποντας το τέλος τους να έρχεται, δεν διστάζουν να διαστρεβλώσουν τα πάντα!

    Ακόμα και εκείνα τα μέτρα, που με την φιλελευθεροποίηση του αρρωστημένου και τοξικού πλέον κρατικοκεντρικού συστήματος του μικρομεσαίου επιχειρείν, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ως και 40% περισσότερες θέσεις εργασίας σε κάποιες επιχειρήσεις, να αυξήσουν την παραγωγή της ελληνικής παραγωγικής οικονομίας, να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο όλων των Ελλήνων και να αποτελέσουν πόλο έλξης ξένων και εγχώριων επενδύσεων!

    Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζουν πλέον μπροστά σε τίποτα βλέποντας να έρχεται το τέλος της διακυβέρνησής τους.

    *Ο Άγης Βερούτης είναι μηχανολόγος μηχανικός, αρθρογράφος, μικρομεσαίος επιχειρηματίας και είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

    Facebook , Twitter, E-mail: [email protected]



    ΣΧΟΛΙΑ