ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης σε αμαξοστοιχία της γραμμής Intercity 51 που κάνει τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Συγκεκριμένα, στις 8:15 το τρένο ακινητοποιήθηκε λίγο πριν το Λιανοκλάδι, όταν από το κάτω μέρος άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.
Όπως αναφέρει το life-events.gr υπάλληλοι της εταιρείας έσπευσαν με πυροσβεστήρα και έσβησαν τη φωτιά που ξέσπασε, πιθανότατα στο σύστημα των φρένων.
Δεν προκλήθηκε πανικός, με τους επιβάτες να παρακολουθούν ήρεμοι τη διαδικασία, ενώ αυτή τη στιγμή τεχνικοί επιβλέπουν το τρένο για να αποκαταστήσουν τη ζημιά ωστε να συνεχιστεί το ταξίδι μέχρι την Αθήνα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα διαλυτήρια πλοίο ελληνικών συμφερόντων εξαιτίας ενός… απρόσεκτου καπετάνιου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κέρκυρα: Συγκλονισμένος ο πατέρας της 8χρονης (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απεργία ΑΔΕΔΥ: «Λουκέτο» σήμερα στο Δημόσιο -Κλειστά σχολεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι πρώτη στο Βελιγράδι: Η ιστορική επίσκεψη και το μήνυμα προς τη Μόσχα
- Ισπανία και Ιταλία επαναφέρουν συνοριακούς ελέγχους – Στα άκρα η σύγκρουση για τη Θέουτα
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.