• Top Stories

    Ετοιμαστείτε! Το Νοέμβριο θα βιώσουμε 15 ημέρες απόλυτου σκότους και το λέει η NASA!

    • NewsRoom


    Τον επόμενο μήνα ο κόσμος πρόκειται να βυθιστεί στο σκοτάδι για περισσότερο από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με όσα μας λέει η ίδια η NASA! Ή μήπως όχι; Μένει να αποδειχτεί αν πρόκειται για ένα ακόμα spoof που όμως έχει κατακυριεύσει το ίντερνετ!

    Τον επόμενο μήνα, ο κόσμος πρόκειται να βιώσει 15 ημέρες απόλυτου σκότους
    Τον επόμενο μήνα, ο κόσμος πρόκειται να βιώσει 15 ημέρες απόλυτου σκότους

    Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες στο διαδίκτυο ότι η αμερικανική διαστημική υπηρεσία διέρρευσε την είδηση πως από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα, η Γη θα είναι κατάμαυρη. Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα Dinos Mark, η οποία ανέφερε τις φήμες, το πρωτόγνωρο φαινόμενο θα προκληθεί από ένα “αστρονομικό γεγονός μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία”.

    Και υπάρχει και εξήγηση: “Σύμφωνα με την έκθεση (της NASA), η Αφροδίτη και ο Δίας θα εμπλακούν σε έναν στενό παραλληλισμό κατά τον οποίο θα χωρίζονται μόνο από έναν βαθμό. Η Αφροδίτη θα περάσει στα νοτιοδυτικά του Δία, κάνοντάς τη να λάμπει 10 φορές περισσότερο από τον Δία. Το φως από την Αφροδίτη θα θερμάνει τα αέρια που βρίσκονται στο Δία και θα δημιουργηθεί μία αντίδραση.”

    “Ως αποτέλεσμα αυτού, μία “άνευ προηγουμένου” ποσότητα αερίου υδρογόνου θα έρθει σε επαφή με τον Ήλιο, προκαλώντας μία τεράστια έκρηξη.” Δεδομένου πως ήδη ο Ήλιος εκπέμπει μεγάλη ποσότητα θερμότητας από τον πυρήνα του, το ουράνιο σώμα θα αποκτήσει ένα γαλαζωπό χρώμα, κάτι το οποίο θα διαρκέσει περισσότερο από 14 ημέρες, αφού τόσες περίπου χρειάζεται για να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση. Η ιστοσελίδα προσθέτει επίσης πως το μόνο πράγμα που θα επηρεαστεί από τη συσκότιση είναι οι πόλοι κι ότι κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί τόσο πολύ, αφού απλώς θα βιώσουμε μία χειμωνιάτικη εμπειρία όπως τη ζουν οι άνθρωποι στην Αλάσκα.

    Ο ήλιος θα υπερθερμανθεί και θα γίνει μπλε
    Ο ήλιος θα υπερθερμανθεί και θα γίνει μπλε

     

    Διαβάστε ακόμη: The Walking Dead: Tι σοκ ήταν αυτό, αλλά κάτι σας ξέφυγε! 9 λεπτομέρειες που μάλλον δεν προσέξατε στην απίστευτη πρεμιέρα

    Διαβάστε επίσης: Γιατί οι “άγγελοι” της Victoria’s Secret φοβούνται τους τρομοκράτες; (pics & video)

    Μη χάσετε:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999



    ΣΧΟΛΙΑ