• First Top Stories

    Όταν το (ελληνικό) ίντερνετ μπερδεύει τις … βούρτσες της Shakira! Άφθονο γέλιο από τo hoax made in Instagram

    • NewsRoom


    Το κυνήγι των κλικ στο διαδίκτυο  έχει εξελιχθεί σε μάστιγα. Πόσοι καλλιτέχνες, άνθρωποι του πνεύματος και επιστήμονες έχουν πεθάνει πριν την ώρα τους -ή για να το πούμε πιο σωστά “τους έχουν πεθάνει” πολύ πριν αφήσουν το μάταιο αυτό κόσμο- και η “είδηση” έχει γίνει viral με την κλασική πια μέθοδο που ακολουθούν τα περισσότερα ελληνικά ενημερωτικά sites, αυτή της αντιγραφής.

    Έτσι και σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, άνοιξα το twitter να διαβάσω τα trending νέα της ημέρας. Με μία “είδηση” γινόταν χαμός! Σε μια “φαινομενικά αθώα” φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Shakira στο Instagram, το “έμπειρο μάτι” του συντάκτη της στήλης των κοσμικών είχε εντοπίσει  μία μικρή kinky λεπτομέρεια. Καθώς η διάσημη τραγουδίστρια έκανε πεντικιούρ είχε ξεχάσει το sex toy της στο κάτω ράφι του τραπεζιού! Wow, που έλεγε και ο Γιάνης! Mα τι αμέλεια! Πιάστηκε στα πράσα η “φλογερή” Colombiana!

    Studio pedicure. Shak

    A post shared by Shakira (@shakira) on

    Έλα όμως που μόνο με μια απλή ματιά στην “αποκαλυπτική” φωτογραφία είναι πασιφανές ότι το “γιγαντιαίο” sex toy δεν είναι παρά η αντανάκλαση του φωτός στο βάθος του πλάνου.

    Τα κλικ βέβαια ήρθαν η φωτογραφία της “αχόρταγης” Shakira έγινε ανάρπαστη στο ελληνικό ίντερνετ και η “είδηση” μπήκε με άνεση στα most viewed, στα δημοφιλέστερα κ.ο.κ.

    Clickbaiting, fishing, like-farming, hoax, όποιον όρο και να χρησιμοποιήσει κανείς δεν φτάνει για να περιγράψει τις αστειότητες στις οποίες καταφεύγουν ακόμα και τα λεγόμενα μεγάλα  sites για λίγα κλικ παραπάνω. Κι ας μπερδεύουν τις … βούρτσες της Shakira!

    Υ.Τ.: Για λόγους συναδελφικής αλληλεγγύης δεν περιλαμβάνω τα screenshots από τα sites που αναδημοσίευσαν τη sexy αποκάλυψη:

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/brangelina-end-lamperi-dikigoros-tou-hollywood-pou-kani-thavmata-sta-diazigia-ton-diasimon/75782

     



    ΣΧΟΛΙΑ