• Top Stories

    Επικό «άδειασμα» Ξανθού σε Πολάκη – Δεν είναι λάθος μια συγγνώμη, λέει ο Κουρουμπλής

    • NewsRoom

    Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Συσπείρωση στον ΣΥΡΙΖΑ κατά του Παύλου Πολάκη καταγράφεται τις τελευταίες ώρες, μετά την ατυχέστατη δήλωσή του για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Ο προϊστάμενός του στο υπουργείο Υγείας, υπουργός Ανδρέας Ξανθός, όχι μόνο πήρε αποστάσεις, αλλά «άδειασε» μεγαλοπρεπώς τον αναπληρωτή του.

    Από την ΕΡΤ ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, δεν δίστασε να διαχωρίσει τη θέση του και να πει ότι τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης ήταν ατυχή και αχρείαστα.

    «Ήταν μια ατυχής δήλωση, αυτό είναι προφανές. Κυρίως ήταν μια αχρείαστη δήλωση που έδωσε τη δυνατότητα, κατά την άποψή μου, σε μια περίοδο που φαινόταν η ΝΔ να είναι στριμωγμένη επικοινωνιακά για κρίσιμα θέματα της κοινωνικής της ατζέντας, της έδωσε τη δυνατότητα να αντεπιτεθεί, να δημιουργήσει έναν επικοινωνιακό θόρυβο, να απειλεί με κατάθεση πρότασης δυσπιστίας και λίγο να αλλάξει το πολιτικό κλίμα» είπε ο Ανδρέας Ξανθός στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

    Και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις Πολάκη λέγοντας ότι δεν είχε κανέναν λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα.

    «Κακώς μίλησε ο Παύλος Πολάκης» για την ιστορία του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής στο Θέμα 104,6. «Δεν είχε κανένα λόγο να ανοίξει αυτό το ζήτημα. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα δεν είχε καμία δουλειά να μπει σε αυτό το διάλογο» πρόσθεσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Δεν είναι λάθος» να ζητούσε συγγνώμη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συνέχισε ο κ. Κουρουμπλής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ΕΣΑμεΑ προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά Πολάκη για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θύελλα στον ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη – Έκθετος ο Τσίπρας με την ψήφο εμπιστοσύνης



    ΣΧΟΛΙΑ