Στη Δικαιοσύνη ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, σχετικά με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
«Η απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Παύλου Πολάκη σχετικά με τα μέτρα προστασίας των ατόμων με αναπηρία που έχουν θεσπιστεί στη χώρα βρίθει ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος των Ατόμων με Αναπηρία και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία», αναφέρει η ΕΣΑμεΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΙΣΑ: Αυτεπάγγελτη πειθαρχική διαδικασία κατά του Πολάκη για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρθρο παρέμβαση: Πώς η υπόθεση Πολάκη αποκάλυψε το πόσο ανίσχυρος είναι ο Αλέξης Τσίπρας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Twitter «έστησε στον τοίχο» Τσίπρα και Πολάκη για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Φωτιά σε σκάφη στο παλιό λιμάνι της Μασσαλίας, εννέα τραυματίες (Βίντεο)
- Γιατί οι αναλυτές βλέπουν «χρυσό» σε Motor Oil και HelleniQ Energy
- Ευρώπη: Μεγάλες πυρκαγιές σε Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία – Δεκάδες χιλιάδες τα καμένα στρέμματα
- Βενεζουέλα: Εξαντλήθηκαν οι ελπίδες για επιζώντες – Κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη σεισμόπληκτη περιοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.