• Κοινωνία

    Δολοφονία 19χρονου: Νέο βίντεο ντοκουμέντο στη δημοσιότητα – Καρέ-καρέ τα πρώτα λεπτά

    • Λέλα Βόρρη


    Νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνοντας καρέ – καρέ την αιματερή επίθεση που στέρησε την ζωή στον 19χρονο Άλκη Καμπανό  στην περιοχή  Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

    Στο συγκεκριμένο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, φαίνεται ξεκάθαρα  η επίθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ εναντίων οπαδών του Άρη και καταγράφηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής.

    Σ’ αυτά φαίνονται τα αυτοκίνητα Ι.Χ από τα οποία αποβιβάζονται οι νεαροί για να κάνουν την δολοφονική επίθεση η οποία κράτησε μόλις ένα λεπτό.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε ο 23χρονος Αλβανός Af. C. ο οπόιος είναι και ο πρώτος που έπεσε στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας  ενώ συνοδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο 20χρονος ομοεθνής του.

    Μάλιστα ο 20χρονος Έλληνας ομολόγησε και παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε στο πόδι έναν από τους φίλους του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη.

    Στο δεύτερο όχημα βρίσκονταν τέσσερα άτομα, ενώ από το τρίτο δεν έχει ταυτοποιηθεί ένα άτομο.

    Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται να χτυπάει κάτι πάνω στα σκαλιά και στη συνέχεια ακούγεται έντονα ένας μεταλλικός ήχος ενώ ένας από τους δράστες προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του.

    Μάλιστα την στιγμή εκείνη φτάνουν οι οπάδοι του Άρη προσπαθώντας να εμποδίσουν την εμπλοκή και πανικόβλητοι τρέχουν πίσω στο αυτοκίνητο στο οποίο είχαν ξεχάσει να βάλουν χειρόφρενο.

    Το αυτοκίνητο όπως φαίνεται είχε αρχίσει να τσουλάει ενώ ένας από τους εμπλεκόμενους είχε τραυματιστεί θανάσιμα στο χέρι.

    Το τρίτο αυτοκίνητο «φάντασμα» που ψάχνουν οι Αρχές

    Αν και οι αστυνομικές αρχές αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του φονικού μετά τις συλλήψεις που έχουν γίνει προς το παρόν γρίφος αποτελεί  το τρίτο αυτοκίνητο που συμμετείχε στην επίθεση και ήταν αυτό που εντόπισε την παρέα των παιδιών δίνοντας το σήμα για τη φονική επίθεση.

    Πρόκειται για αυτοκίνητο χρώματος γκρι, μάρκας POLO, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από την ΕΛ.ΑΣ.

    Στο συγκεκριμένο επέβαιναν 4 άτομα.

    Ο οδηγός του γκρι POLO παραμένει άγνωστος, ενώ ο συνοδηγός του αυτοκινήτου έχει ταυτοποιηθεί ο 25χρονος «Αθηναίος» ο οποίος παραδόθηκε χθες στις Αρχές και ήταν οπλισμένος με ρόπαλο.

    Πίσω από τον οδηγό, καθόταν ο 21χρονος ημεδαπός με τα αρχικά Ι.Κ. ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι και φέρεται να είναι αυτός που κατάφερε τα θανάσιμα τραύματα στον άτυχο 19χρονο.

    Πίσω από τον συνοδηγό βρισκόταν ένας νεαρός αλβανικής υπηκοότητας επίσης οπλισμένος με μαχαίρι.

    Διαβάστε επίσης

     Εξέταση DNA για όλους ζήτησε η ανακρίτρια για τη δολοφονία του Άλκη – Σε εξέλιξη οι απολογίες

    Δολοφονία Άλκη Καμπάνου: Τρεις συγκατηγορούμενος δείχνει ως δολοφόνους ο 23χρονος Αλβανός – Ολόκληρη η απολογία του στην ανακρίτρια

    Δολοφονία 19χρονου: Ξεκινούν οι απολογίες των οκτώ συλληφθέντων – Εκδόθηκε το διεθνές ένταλμα για τον 20χρονο



    ΣΧΟΛΙΑ