• Top Stories

    Δυσαρέσκεια στην Κουμουνδούρου για την υποψηφιότητα Τσιρώνη στον Δήμο Αθηναίων

    • NewsRoom


    Πονοκέφαλο, αλλά και μεγάλη δυσαρέσκεια φέρνει στην Κουμουνδούρου η απόφαση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, ροκανίζοντας έστω και μικρό από το ήδη αναιμικό ποσοστό του επίσημου υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

    Η υποψηφιότητα του κ. Τσιρώνη επικυρώθηκε ομόφωνα την Κυριακή στην ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων, κόμμα που συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Παρόντες στην συνεδρίαση ήταν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς.

    Μάλιστα, ο κ. Τσιρώνης δήλωσε: «Οι οικολογικές λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν άμεσα να αλλάξουν την πόλη. Θα δώσουμε φωνή στους πολίτες και τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, τα προβλήματα και τις λύσεις».

    Πάντως, κατά το διάστημα που ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητούσε τον υποψήφιο που θα έριχνε στην μάχη για τον Δήμο Αθηναίων και πριν καταλήξει στον Νάσο Ηλιόπουλο, οι Οικολόγοι είχαν σπεύσει να προτείνουν τον κ. Τσιρώνη για υποψήφιο δήμαρχο, ζητώντας στήριξη από την Κουμουνδούρου.

    Ωστόσο, η πρόταση δεν προχώρησε ποτέ και τώρα ο κ. Τσιρώνης κατεβαίνει μόνος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σφήνα» από τους Οικολόγους στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι και επίσημα ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων!



    ΣΧΟΛΙΑ