• Πολιτική

    Νέα πρόκληση Τσιρώνη: «Άγνοια πατριδογνωσίας» οι αντιδράσεις για το «Καστελόριζο που δεν είναι στο Αιγαίο»

    Γιάννης Τσιρώνης, αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

    Γιάννης Τσιρώνης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης


    Σε «πολιτική παράκρουση» και «άγνοια πατριδογνωσίας», αποδίδει τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του ότι «το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο», ο  πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Β’ Αθήνας και νυν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιάννης Τσιρώνης.

    Χωρίς καμία διάθεση ανασκευής ο κ. Τσιρώνης συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις του με νέα ανάρτησή του στο twitter όπου αναφέρει: «Θα αντιμετωπίσουμε άραγε καλύτερα την τουρκική προκλητικότητα εάν θεωρήσουμε και την Κέρκυρα νησί του Αιγαίου;»

    «Οι αντιδράσεις ορισμένων για τη γεωγραφική θέση του Καστελόριζου είτε οφείλονται σε άγνοια πατριδογνωσίας, είτε φτάνουν στην πολιτική παράκρουση. Θα αντιμετωπίσουμε άραγε καλύτερα την τουρκική προκλητικότητα εάν θεωρήσουμε και την Κέρκυρα νησί του Αιγαίου;» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Τσιρώνης.

    Χθες ο πρώην υπουργός και βουλευτής Β’ Αθήνας και νυν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open, διατύπωσε την άποψή του ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει γεωγραφικά στο Αιγαίο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προκλητικός ο Γ. Τσιρώνης: Το Καστελόριζο δεν βρίσκεται στο Αιγαίο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυρσίνη Λοΐζου: Τα 3 ψέματα, οι καταδικαστικές αποφάσεις και τα χαμόγελα με τον Τσίπρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κύπρος: Νέα απόπειρα πρόκλησης κρίσης από «Barbaros» (χάρτες)



    ΣΧΟΛΙΑ