• Πολιτική

    Επίσημο «άδειασμα» του Τσίπρα από τους Οικολόγους Πράσινους

    Γιάννης Τσιρώνης, αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

    Γιάννης Τσιρώνης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης


    Στη άμεση διάψευση της αναφοράς του Αλέξη Τσίπρα για συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Οικολόγους Πράσινους στις επικείμενες εθνικές εκλογές προχώρησε η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος του Γιάννη Τσιρώνη.

    Όπως αναφέρουν:

    «Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι υποχρεωμένοι να διαψεύσουν την αναφορά για εκλογική συμπόρευσή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες πρόωρες εκλογές, η οποία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 27/5, στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας από τον Πρωθυπουργό.

    Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ αποφασίζουν βάσει καταστατικού με εκλογικό συνέδριο για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες.

    Το εκλογικό συνέδριο θα προκηρυχθεί και θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Και είναι αυτό που θα αποφασίσει για την στάση του κόμματος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στις επόμενες εκλογές», αναφέρει η ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων.

    Η αντίδραση των Οικολόγων Πράσινων προέκυψε μετά την αναφορά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βλέποντας τον Γιάννη Τσιρώνη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, χαιρέτησε την παρουσία του κάνοντας λόγο για συμπόρευση. Υπενθυμίζεται πως στις προηγούμενες εκλογές τα δύο κόμματα είχαν συνεργαστεί, με τους Γιάννης Τσιρώνη και Γιάννη Δημαρά να συμμετέχουν στην Κυβέρνηση.



    ΣΧΟΛΙΑ