• Top Stories

    Χαμός στο twitter με τα μένω-φεύγω του Παπαχριστόπουλου

    • NewsRoom
    Θανάσης Παπαχριστόπουλος ΑΝΕΛ

    Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής ΑΝΕΛ


    Τα δίνουν όλα οι χρήστες του Twitter με την ιστορία της παραίτησης του βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλου. Το #Παπαχριστοπουλος είναι αυτή την ώρα πρώτο trend στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    Ο βουλευτής είχε προαναγγείλει από καιρό την παραίτησή του, μόλις ολοκληρώνονταν οι ψηφοφορίες για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση και την συμφωνία των Πρεσπών. Μόλις χθες είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι θα παρέδιδε την έδρα του σήμερα, Παρασκευή.

    Αλλά από το πρωί όλα άλλαξαν. Στην αρχή είπε ότι θα παραιτηθεί σήμερα, αλλά λίγο αργότερα, επειδή χάλασε το αυτοκίνητό του. Λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής.

    Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Βούτσης ζήτησε από τον κ. Παπαχριστόπουλο να κρατήσει την έδρα του, μέχρι να ψηφιστεί από την Βουλή το πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

    Ωστόσο, η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία και για την κύρωση του πρωτοκόλλου εισδοχής, αφού η συμφωνία των Πρεσπών είχε περάσει με «άνετη» πλειοψηφία 153 «ναι». Εξάλλου, και να προχωρούσε σε παραίτηση ο κ. Παπαχριστόπουλος, την έδρα θα την έπαιρνε ο κ. Κουίκ, ο οποίος στηρίζει την κυβέρνηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται το πανηγύρι: Άλλαξε γνώμη ο Παπαχριστόπουλος – Δεν παραιτείται

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα ανοιχτά για κυβέρνηση και ΑΝΕΛ – Οι καραμπόλες αν ο Παπαχριστόπουλος παραδώσει την έδρα



    ΣΧΟΛΙΑ