• Top Stories

    Χάκαραν το site του ρ/σ Στο Κόκκινο με συνθήματα κατά των Πρεσπών

    • NewsRoom


    Θύμα χάκερς έπεσε το Σάββατο η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο. Στο site εμφανίζεται η σημαία με το άστρο της Βεργίνας σε γαλάζιο φόντο, ενώ υπάρχουν και συνθήματα.

    Στο πάνω μέρος της σελίδας εμφανίζεται το σύνθημα «Ζήτω η μία, πάντοτε ελληνική Μακεδονία!» και κάτω από τη σημαία υπάρχει το παρακάτω κείμενο:

    «Προδότες, σηκώθηκα από το μνήμα για να σας τσακίσω. Αρκετά με τη σάπια σας προπαγάνδα, αρκετά με τα ψέματα που ταΐζετε τον κόσμο.

    » Τόση και τόση θυσία έχει η ιστορία της Μακεδονίας, τόσοι και τόσοι έχυσαν το αίμα τους για να μπορείτε εσείς τώρα θα τους θάβετε κάτω από λάσπη και ψέματα. Για τριάντα αργύρια δώσατε στους ληστές την κληρονομιά που μας παρέδωσαν οι ήρωες. Το αίμα των Μακεδονομάχων όμως δεν ξεχνιέται έτσι εύκολα.

    » Τα αρχεία σας είναι πλέον κρυπτογραφημένα ώστε να μην μπορείτε να τα ανακτήσετε. Ας τα έχετε να τα κοιτάτε: και όσο τα βλέπετε, να θυμάστε την τιμωρία που από πάντα επιφυλάσσει η Ιστορία στους προδότες: Αιώνια μνήμη.

    » Καπετάν Άγρας.

    » ΥΓ: Και αν παλιόσκυλα αναρωτιέστε γιατί τα αρχεία δεν τα έσβησα αμέσως, είναι γιατί ίσως έχω τον τρόπο να σας κάνω έστω και άθελά σας, να φανείτε χρήσιμοι στην κοινωνία. Θα τα ξαναπούμε».

    Επίσης, υπάρχει και το παρακάτω κείμενο: «Αδέρφια μου Έλληνες. Τελείωσε η ώρα των καθωσπρεπισμών, η ώρα της απραξίας και του φόβου της πολιτικής ορθότητας. Θυμηθείτε τα κλέη των προγόνων σας, τους αγώνες και τις θυσίες τους, για να μπορείτε να έχετε αυτά που έχετε. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να αποδείξετε πως είστε άξιοι της Ιστορίας που κουβαλάτε. Αφήστε τις δικαιολογίες και τις προφάσεις, πάρτε παράδειγμα από τους δοξασμένους σας ήρωες. Γίνετε σαν κι αυτούς, και ο καθένας από το πόστο του με αυταπάρνηση να πολεμήσει για την Ανάσταση της Ελλάδας.

    » Μην περιμένετε να δώσουν άλλοι τη λύση, και μην προβάλλετε πως τάχα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα: οι γενναίοι ποτέ δεν λειτουργούν έτσι. Βάλτε αγωνιστικούς στόχους που αρμόζουν σε ανδρείο πνεύμα, και ξεπεράστε τον εαυτό σας στην εκτέλεσή τους. Πάντα να ρωτάτε: Τι άλλο μπορώ να κάνω για την Πατρίδα. Θα πουν πολλά ψέματα και πολλές κατηγορίες εναντίον σας, αλλά μη δίνετε σημασία. Είναι αυτοί που αν ζούσαν το ’21, θα έλεγαν τον Γέρο του Μωριά φασίστα και τρομοκράτη. Εμπρός λοιπόν αδέρφια, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας μας κοιτούν και περιμένουν. Έφτασε η ώρα της δράσης. Ζήτω το Έθνος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστολή Θεοδωράκη για τις Πρέσπες: Έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αστακός» η Αθήνα για το συλλαλητήριο – Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί μετρό



    ΣΧΟΛΙΑ