• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Νέο επεισόδιο στην υπόθεση των αντικαρκινικών φαρμάκων: Άφαντη επί μία εβδομάδα ιατρός του Λαϊκού

    • NewsRoom
    Λαϊκό Νοσοκομείο

    Λαϊκό Νοσοκομείο


    Μετά τις αποκαλύψεις για τo κύκλωμα του ιατρικού χώρου που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα, στο μικροσκόπιο των αρχών τέθηκε το Λαϊκό Νοσοκομείο καθώς από το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου εξαφανίστηκε μία ιατρός κινώντας υποψίες για την επαγγελματική της δεοντολογία και ηθική.

    Ο λόγος γίνεται για μία Πανεπιστημιακή Υπότροφο του Λαΐκού Νοσοκομείου που μέχρι και την περασμένη Δευτέρα εμφανιζόταν κανονικά στη δουλειά της. Την Τρίτη όμως δεν εμφανίστηκε και την Τετάρτη απουσίασε επίσης χωρίς να ειδοποιήσει. Οι εργαζόμενοι επικοινώνησαν τότε με την οικογένειά της θέλοντας να μάθουν νέα για την απούσα συνάδελφό τους και πληροφορήθηκαν ότι οι συγγενείς της είχαν ήδη δηλώσει την εξαφάνισή της, στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου.

    Άξιο σημείωσης είναι δε το γεγονός πως μαζί με τη γιατρό έχει εξαφανιστεί και ο δημοσιογράφος σύζυγός της.

    Η εξαφάνιση συνδέεται με μία διαδικασία εσωτερικού ελέγχου στο νοσοκομείο.

    Συγκεκριμένα βρέθηκαν, μετά από έρευνα, παράνομες συνταγογραφήσεις αντικαρκινικών φαρμάκων. Στις συνταγές που βρέθηκαν φαίνονται ασθενείς να έχουν πάρει πολύ περισσότερα φάρμακα από ό,τι προβλέπεται ενώ σε άλλες αποκαλύφθηκε ότι εκείνος στον οποίο γράφτηκαν τα φάρμακα δεν ήταν καν ασθενής.

    Η εξαφάνιση της Πανεπιστημιακού έγινε ακριβώς την επόμενη μέρα της συγκεκριμένης αποκάλυψης κινώντας αν μη τι άλλο πολλαπλές υποψίες στις οποίες καλούνται να ρίξουν φως οι αρχές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη φυλακή 4 από τους 9 που απολογήθηκαν για τις κλοπές αντικαρκινικών φαρμάκων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Να «πέσουν κεφάλια» στα δημόσια νοσοκομεία που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα αντικαρκινικά φάρμακα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκάνδαλο αντικαρκινικών φαρμάκων: 21 συλλήψεις-Τέσσερα τα αρχηγικά μέλη



    ΣΧΟΛΙΑ