ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση του φοιτητή που είχε αφήσει σημείωμα ότι θ’ αυτοκτονήσει και είχε εξαφανιστεί σε χωριό στα Χανιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης οι αρχές εντόπισαν τον φοιτητή σε μία γέφυρα στην ευρύτερη περιοχή του Σπηλιού Χανίων.
Ο 24χρονος άνδρας είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο φέρει έντονα τα σημάδια της ταλαιπωρίας. Πιο αναλυτικά, ο φοιτητής είχε αφήσει στο σπίτι του, πριν από 4 ημέρες, ένα σημείωμα λέγοντας στους οικείους του πως ήθελε να αυτοκτονήσει καθώς δεν άντεχε άλλο.
Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν άνδρες της αστυνομίας, η 3η ΕΜΑΚ, εθελοντές αλλά και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Μάντζαρης (Green Tank): Αποκλίνουμε πλήρως από την τροχιά του ΕΣΕΚ – Στα 15 εκατ. τόνοι οι εκπομπές ηλεκτροπαραγωγής
- Νίκος Χασαπόπουλος: Ρώτησα ευθέως αν θα ρίξει την κυβέρνηση
- Κοντογεώργης στο mononews: H αποχή των αγροτών απ’ το διάλογο δεν είναι παραγωγική
- Χρύσα Ρώμα στο mononews: H ζωή δεν θέλει τόση υπερανάλυση