• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τρίκαλα: Απείλησε τη σύντροφό του με όπλο και έβαλε φωτιά σε αυτοκίνητο συγγενούς της!

    αστυνομία


    Στα άκρα έφτασε 35χρονος μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 24χρονη σύντροφό του στα Τρίκαλα, όταν έβγαλε πιστόλι και απείλησε να την σκοτώσει! Και δε σταμάτησε εκεί, αλλά δε δίστασε να πυρπολήσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο συγγενικού της προσώπου.

    Η κοπέλα τηλεφώνησε έντρομη στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι την απείλησε ο δράστης. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο ένοπλος εντοπίστηκε στην Καρδίτσα όπου συνελήφθη, αφού είχε διαφύγει αμέσως μετά τα βαριά περιστατικά. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν το πιστόλι με οκτώ φυσίγγια στον γεμιστήρα το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και δύο κινητά.
    Στην πορεία της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι είχε προλάβει να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο όχημα του συγγενούς της 24χρονης που είχε βρει σταθμευμένο σε έναν δρόμο της πόλης.

    Ο 35χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ενδοοοικογενειακή βία, απειλή, παράβαση του νόμου περί όπλων, εμπρησμό και διακεκριμένες φθορές με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση

     



    ΣΧΟΛΙΑ