• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τι λέει πρώην παίκτης του Masterchef που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο στον Κηφισό

    • NewsRoom


    Αυτόπτης μάρτυρας στο μοιραίο τροχαίο στον Κηφισό που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους, ήταν ο παίκτης του MasterChef, Μάριος Βραχάτης.

    Τα τραγικά λεπτά μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Κηφισό, και τον τρόπο που αντιμετώπισε το συμβάν περιέγραψε ο Μάριος Βραχάτης μιλώντας  στο protothema.gr.

    «Ήμουν μερικά αυτοκίνητα πίσω από το σημείο που έγινε το συμβάν. Δεν το είδα το τροχαίο αλλά μόλις μάθαμε ότι μια νταλίκα έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε δυο οχήματα, αμέσως κατέβηκα από το αμάξι μου και έτρεξα να βοηθήσω τους ανθρώπους που ήταν μέσα στα αυτοκίνητα».

    Για να συνεχίσει: «Έβλεπες αίματα παντού, η κοπέλα ήταν βαριά τραυματισμένη , είχε τις αισθήσεις της αλλά ήταν πολύ σοκαρισμένη. Στη συνέχεια πήγα στο άλλο αμάξι να βοηθήσω τον άλλον οδηγό αλλά ήταν ήδη νεκρός. Έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία, το ασθενοφόρο για να έρθουν γρήγορα, αλλά δυστυχώς ο θάνατος των δυο οδηγών από τα οχήματα πρέπει να ήταν ακαριαίος. Επικρατούσε ένας πανικός το πρωί στο σημείο», σημείωσε.

    Ο ίδιος ο Μάριος Βραχάτης παραχώρησε στο protothema.gr εικόνες από το σημείο του σφοδρού τροχαίου:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιο και αδερφό έχει χάσει σε τροχαία ο νταλικέρης που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισό!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο στον Κηφισό: Μεθυσμένος o οδηγός της νταλίκας που σκότωσε 2 ανθρώπους – Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρομακτικό τροχαίο στον Κηφισό – Δύο νεκροί (video)



    ΣΧΟΛΙΑ