ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα πέντε εκατομμύρια ευρώ θα ανέλθει τελικά η έκτακτη επιχορήγηση προς τα ΤΕΙ, και όχι στα 6 εκατ., όπως είχε ανακοινωθεί χθες, Πέμπτη, από το υπουργείο Παιδείας.
Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο διόρθωσε σήμερα, Παρασκευή, τη χθεσινή του ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι το ποσό που θα δοθεί στα ΤΕΙ ως έκτακτη επιχορήγηση θα είναι τελικά κατά ένα εκατ. ευρώ μικρότερο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Καμμένος βρήκε τη λύση για το πώς θα βρεθεί το κονδύλι για μείωση του ΦΠΑ στα νησιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κανένας ενδιαφερόμενος για το πιο ακριβό σπίτι στην Αθήνα: Στο μισό μειώνεται η τιμή του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι σηματοδοτεί το «μπλόκο» της Γερμανίας στην εκταμίευση της δόσης-Χάθηκε το waiver για τα ελληνικά ομόλογα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn: Στο 2% η συμμετοχή των μετόχων στην επανεπένδυση της διανομής
- Ηχηρό deal Ανδριόπουλου – Ανδρεάδη: H Dimand πούλησε τις Γούρνες στη Sani/Ikos
- Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της Κυπριακής Δημοκρατίας K. Κόμπο
- «Ρίζες στην Κρήτη – Ζωή στον Πειραιά» Μουσική και ιστορική εκδήλωση με τον Βασίλη Σκουλά στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.