ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προκαλεί η ομολογία του 17χρονου Δημήτρη Παγουρτζή, ο οποίος αιματοκύλισε το πρωί της Παρασκευής το σχολείο του στο Σαντα Φε του Τέξας. Ο ελληνικής καταγωγής μακελάρης δήλωσε ότι άφησε σκόπιμα ζωντανούς όσους συμπαθούσε προκειμένου να διηγούνται την ιστορία του.
«Δεν σκότωσα όσους συμπαθούσα, για να λένε μετά την ιστορία μου», είπε κυνικά στον ανακριτή σήμερα ο 17χρονος αφού χθες δολοφόνησε 9 συμμαθητές του και έναν καθηγητή του στο Santa Fe High School του Τέξας.
Όπως ανέφεραν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ανάμεσα στα παιδιά που δέχθηκαν τα πυρά του, ήταν και η πρώην φιλενάδα του, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν είναι νεκρή ή τραυματίας.
Όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Παγουρτζής, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα εξοικειωμένος με τα όπλα εκτός από αυτά χρησιμοποίησε και εκρηκτικούς μηχανισμούς και μολότοφ, προκειμένου να προκαλέσει περισσότερα θύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στην Καρδίτσα απ’ όπου κατάγεται ο 17χρονος μακελάρης του Τέξας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Παγουρτζής: Ποιος είναι ο 17χρονος μακελάρης του Τέξας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς και τραυματίες στην Γερμανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Το καλύτερο σερί εδώ και 20 χρόνια επέκτεινε ο S&P 500, σβήνοντας τις απώλειες από την «Ημέρα Απελευθέρωσης» του Τραμπ
- Πετρέλαιο: Πτώση άνω του 1% καθώς ο OPEC+ εξετάζει νέα σημαντική αύξηση της παραγωγής
- Επ. Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικός έλεγχος στον κλάδο παροχής υπηρεσιών φροντιστηριακής εκπαίδευσης
- Κωνσταντινούπολη: Ο Φιντάν παρέθεσε ανεπίσημο ιδιωτικό δείπνο στον Γεραπετρίτη
