• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Προβλήματα στην κυκλοφορία από την έντονη βροχόπτωση-Διεκόπη το ΠΑΟ-Ξάνθη

    • NewsRoom


    Προβλήματα στην κυκλοφορία έχει προκαλέσει η σφοδρή βροχόπτωση που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Αττική. Μάλιστα, έκλεισε η οδός Πειραιώς στην Χαμοστέρνας και στην Πέτρου Ράλλη προς Πειραιά.

    Παράλληλα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 10 κλήσεις για απάντληση υδάτων σε περιοχές που βρίσκονται περιμετρικά του κέντρου της Αθήνας, με δυνάμεις της πυροσβεστικής να έχουν βρεθεί μεταξύ άλλων στις οδούς Πατησίων, Μιχαήλ Βόδα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Ιουλιανού και στην Ακαδημία Πλάτωνος.

    Νωρίτερα στα βόρεια είχε σημειωθεί και χαλαζόπτωση, ενώ η ΕΜΥ είχε προβλέψει τοπικές βροχές από το μεσημέρι πρόσκαιρα ισχυρές στην Αττική, με τη θερμοκρασία να αναμένεται ότι θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

    Οριστική διακοπή στο ματς Παναθηναϊκός – Ξάνθη

    Μόλις επτά λεπτά διήρκεσε η αναμέτρηση για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη. Η καταρρακτώδης βροχή που ξεκίνησε να πέφτει στο γήπεδο της Λεωφόρου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ανάγκασε τον διαιτητή Στυλιαρά να διακόψει το ματς και να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Μετά από περίπου 20 λεπτά ξαναβγήκε για να ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος στο μεταξύ είχε μετατραπεί σε… λίμνη, με συνέπεια ο ρέφερι από την Αιτωλοακαρνανία να αποφασίσει την οριστική διακοπή του ματς, το οποίο (καιρού επιτρέποντος) θα συνεχιστεί αύριο (7/5).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαλάζι και μπουρίνι στα βόρεια προάστια της Αττικής (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι μέχρι την Τετάρτη



    ΣΧΟΛΙΑ