ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 02.30 τα ξημερώματα στις Ελληνικές Αρχές καθώς μια οργανωμένη ομάδα αντιεξουσιαστών κινήθηκε επί της οδού Βουλγαροκτόνου, εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.
Οι άγνωστοι δράστες πέταξαν πέτρες και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών. Από τις βόμβες μολότοφ που έσκασαν τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός από τις δυνάμεις των ΥΜΕΤ.
Η αστυνομία αναζητάει τους δράστες και πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες το σπίτι του κ. Αλέκου Φλαμπουράρη είχε ξαναγίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρωθυπουργός Κοσόβου: Διαίρεση εδαφών μας θα σημάνει πόλεμο στα Βαλκάνια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστολή πανεπιστημιακών στον Guardian υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Σταύρος Τσακυράκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.