ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από θαύμα γλίτωσαν αρκετά παιδιά και ενήλικες που είχαν μαζευτεί στο παραλιακό πάρκο μεταξύ των Ροϊτίκων και των Βραχνεΐκων στην Πάτρα, προκειμένου να γιορτάσουν στην εξοχή την Καθαρά Δευτέρα πετώντας τους παραδοσιακούς χαρταετούς.
Όλα κυλούσαν κανονικά, όταν το σχοινί από έναν χαρταετό μπλέχτηκε σε στύλο ηλεκτροφωτισμού. Ο ιδιοκτήτης του χαρταετού προσπάθησε να τραβήξει τον σπάγγο για να τον απελευθερώσει, όταν είδε μπροστά του τον σιδερένιο στύλο να καταρρέει με θόρυβο.
Ευτυχώς ο στύλος δεν τραυμάτισε κάποιον από τους μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους που βρίσκονταν ανέμελοι στην περιοχή. Και αυτό καθώς κάποιοι, βλέποντας τον στύλο να παίρνει κλίση, άρχισαν να φωνάζουν για να απομακρυνθούν όλοι από κοντά.
Όπως φαίνεται από τις εικόνες που ανάρτησε η ιστοσελίδα του tempo24.gr, ο στύλος κόπηκε από τη βάση του καθώς όπως είναι εμφανές, βρισκόταν σε έντονο σημείο φθοράς.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το tempo24.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνος Ξενοκώστας: Απαιτείται Μανιφέστο ναυπηγικής και βιομηχανικής κυριαρχίας
- Κορκίδης: Οι δασμοί των ΗΠΑ πλήττουν την βιομηχανία και τιμωρούν την οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- F1 Μαϊάμι: Μάχη μέχρι το τέλος, νίκη Αντονέλι
- Το τολμηρό στοίχημα της GameStop: Πρόταση εξαγοράς του eBay έναντι 56 δισ. δολ.






Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.