Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός σήμερα Τετάρτη, ημέρα που δίνει το τρίτο του φιλικό ματς στο Βέλγιο με αντίπαλο τη Σιντ Τρούιντεν, στο πρώτο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» μετά τον θάνατο του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ και γιου του πρώην προέδρου και ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σε ένδειξη πένθους με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ μετά και από τη σύμφωνη γνώμη των Βέλγων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα του αγώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ανακοίνωση της οικογένειας Κόκκαλη για την παραλαβή της σορού του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη Jr – Στην Αθήνα ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη
ΜΗ ΧΑΕΤΕ: ΠΑΕ Ολυμπιακός: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρυτανικές Αρχές Αριστοτελείου Πανεπιστημίου: «Δεν δώσαμε άδεια για πάρτι»
- Θάνος Πλεύρης: Επί της αρχής, εμπιστεύομαι την έκθεση του Λιμενικού για το δυστύχημα και όχι τους διακινητές
- YΠΕΝ: 151 νέα οχήματα ενισχύουν τις δασικές υπηρεσίες
- Οι «μπλε φάκελοι» του ΥΠΕΘΟΟ: Ιδιωτικοποιήσεις και φορολογικές μεταρρυθμίσεις στο προσκήνιο για το 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.