ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία με αριθμό ρεκόρ 479 drones – Tο Κίεβο έπληξε δύο ρωσικά αεροσκάφη (UPD)
Αποφασισμένη να «ξεμπερδέψει» με το πρόβλημα των κουνουπιών εμφανίζεται η Περιφέρεια Κρήτης η οποία σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία έχει βάλει στη μάχη ο,τι πιο σύγχρονο υπάρχει.
Συγκεκριμένα θα επιστρατευθούν ακόμη και drones από με σκοπό να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα των κουνουπιών στο νησί τα οποία απειλούν την υγεία των πολιτών.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, σήμερα, παρουσία του διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Νίκου Καμπάνη, συνεργείο βρέθηκε στην περιοχή του Ηρακλείου, Γιόφυρο, πραγματοποιώντας αεροψεκασμό με drone.
Όπως ανέφερε ο κ.Καμπάνης σε δηλώσεις του: «Η επιδημία του ιού του Δυτικού Νείλου τείνει να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ προβλέπεται αύξηση των κρουσμάτων το επόμενο διάστημα».
Η Περιφέρεια σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία έχει βάλει στη μάχη κατά των κουνουπιών ο,τι πιο σύγχρονο υπάρχει.
Στην Κρήτη έχει επιβεβαιωθεί ένα κρούσμα σε ορεινό χωριό του Μυλοποτάμου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τώρα το κατάλαβε: Ο νόμος για τις αποφυλακίσεις χρειάζεται αλλαγές, παραδέχεται ο Ν. Παρασκευόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: Σπαραγμός για τον «άγγελο» που σκοτώθηκε σε τροχαίο γυρνώντας από γλέντι για την επιτυχία της στις Πανελλήνιες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΑΝΕΚ: Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς – Υπό έλεγχο η φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico για φον ντερ Λάιεν: Απειλές για άρση στήριξης από τους συμμάχους της
- Ερντογάν: Η κυβέρνηση Νετανιάχου είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ειρήνη στην περιοχή
- Απαγόρευση απόπλου του «Ποσειδώνας» – Ταλαιπωρία για 743 επιβάτες
- Χαλκιδική: Σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοούμενων που έκαναν SUP (upd)
